Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana agresją

jak się obronić?

Polecane posty

Gość Helcia ta
"*poziomka Katrinne -ale na którą tętnicę -szyjną Samoobrone ćwiczyłam na bracie,pomimo ze był silniejszy nie zawsze wygrywał" NIE ROZSMIESZAJ GAWIEDZI HAHAHAHAHAHAHAH

Gość jacyś niekumaci jesteście
:(

*poziomka -> No, tak w tętnicę szyjną. I racja, to nie jest śmieszne. Podnoszę topik, bo nawet fajny jest, może ktoś powie coś ciekawego. Ja mogę dodać, że, niestety, pomimo ćwieczeń samoobrony itp, w czasie napadu może u nas wystąpić szok i przerażenie, włączając instynkt przetrwania...a wtedy to się raczej broni na oślep...

ja bym sie chyba starla po jajach kopac :O wiecie co?przeraza mnie to co sie dzieje na tym swiecie gdyby tak sie nad tym glebiej zastanowic to co do cholery sie z nami dzieje?jak mozna porwac dziecko, zgwalcic, dreczyc sie, pziej je zakopac np i co?wrocic spokojnie do domu? co czuje taki psychopata.naprawde zaczynam sie bac o ten swiat, o najblizszych, o siebie. molim zdaniem pozywka dla takich psychopatow sa filmy tylu hostel itp.powinno to byc zabronione;Oczemu zabrania sie gladac scen erotycznych, intymnych a takie powszechne sa filmy w ktorych panuje przemoc delikatnie mowiac :O

posiadaczka AA -> trudno jest zgłębić, co dzieje się w umyśle tych psychopatów. Każdy z nich jest inny, myśli inaczej... Co do filmów z agresją, z jednej strony masz rację, ale pomyśl, że kiedyś, dawno temu, nie było filmów a na świecie też byli tacy chorzy ludzie, krzywdzący innych...zło jest po prostu wpisane w naturę człowieka. U niektórych się ujawnia po prostu w najgorszej postaci...i te filmy niczego nie zmieniają.

a mi sie wydaje, ze sa pewna pozywka dla psychopatow, dzieci w ogole naogladaja sie tego typu filmow i wraz z wieksza iloscia filmow zanika u nich taka delikatnsc na ludzka krzywde, nie mowie, ze sa zdolne zabic ale jednak w pewnym sensie jest to dla nich normalne. co wnosci taki film typu hostel?nie olgadalam go ale slyszalam i choc kiedys bym na niego poleciala do kina bo lubilam sie bac itp to teraz dochodze do wniosku, ze krecenie filmow o trturowaniu ludzi jest najbardziej prymitywnym sposobem wywolania u widza strachu.

Hmm...może i tak, ale po to są rodzice, żeby dzieciom zabraniać oglądania takich filmów. A co do ich produkcji, to powiedzmy sobie sczerze, w dzisiejszym świecie nikt nie patrzy na konsekwencje. Liczą się pieniądze...

no tylko, zeby ci rodzice wiedzieli co robia ich dzieci;) no wlasnie teraz tylko kasa kasa, a pozniej jak sa mordy to dopiero placz, lament. ale wiem, ze i tak to sie raczej nie zmieni.jeszcze niedawno sama nie widzialam nic zlego w takich filmach, teraz zaczynam to zauwazac. ale oczywiscie racja, jesli kos jest chory to jets chory i film nie ma tu zadnego znaczenia, bo jesli chce zabic z premedytacja to i tak to zrobi :O chore to.