Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joooooko

jakiej marki używasz aktualnie krem do twarzy na dzien/ noc

Polecane posty

Gość hhhdhdhjdf
Jakim panie Boże mnie stworzyłes takim mnie masz hehe jasne że chodza i Ty jestes tego przykładem:D

Wiesz co, zasmiecamy topik. :) Jestem jaka jestem i dobrze mi z tym :) Pozdrawiam i milego dnia zycze ;)

Gość śmiać mi sie chce gdy laska
która używa kremów z AVONU poucza kogoś innego w kwestii kosmetyki:D ŻENADA:O

Gość hhhdhdhjdf
Bo sie oszukujesz,wiec ci dobrze,ale zycie z głowa w chmurach zawsze konczy sie tragicznie:)ja nie zasmiecam

która używa kremów z AVONU poucza kogoś innego w kwestii kosmetyki ŻENADA a mi się chce śmiać czytając takie zdanie :-o każdy ma inny gust wiesz ? i każdy ma prawo używać tego co akurat mu się podoba.

Gość hhhdhdhjdf
Zenada no pewnie ze tak ,masz coś przeciwko Anew Alternative???

Gość śmiać mi sie chce gdy laska
no to powiedz to tej lasce, która tak usilnie próbuje wmówić tej ,która używa tych kapsułek z wit. A:D

Gość hhhdhdhjdf
śmiać mi sie chce gdy laska >masło maślane o czym ty piszesz,chociaz wiesz????jestes załosna hehe

O nie, przepraszam autorke topiku, ale jeszcze jeden smieciowy post musze tu wrzucic. Moja droga hhhdhdhjdf to, ze ty jestes sfrustrowana i nieszczesliwa to nie znaczy, ze kazda z nas taka jest. Ja jestem bardzo szczesliwa pod kazdym wzgledem i zyje sobie tak, jak chce i zawsze chcialam i jesli cie to razi to nie czytaj moich postow, ale nie wmawiaj mi, ze zyje z glowa w chmurach i wmawiam sobie to czy tamto. Nigdy nie zrozumiem skad w niektorych tyle zawiscie, smutne to...Dla mnie koniec tematu.

Gość hhhdhdhjdf
A dla mnie mozesz sobie zyc jak chcesz,to jest Twoje zycie i mozesz go sobie nawet odebrac,ja nie mam do nikogo zadnej nienawisci ,ani tez złosci wiec nie rozumiem skad u Ciebie takie podejrzenia???pewnie ty masz w sobie te uczucia dlatego przekladasz je na innych,smutne to co piszesz ,ale pewnie zycie doswiadczyło Cie w taki własnie sposób

Gość dziewczyno od AVONu
skrzywdził cię ktoś? masz jakis problem? może opowiedz nam tutaj o tym, a nie - wyżywasz się na innych

Gość hhhdhdhjdf
Nie badz cyniczna dobrze,nie pisze do Ciebie to po co sie wtracasz????zaraz zobaczymy co w Tobie siedzi,jak zaczniesz jeszcze cos pisac:)ja nigdy nie miałam i nie mam żadnych problemów:)

Gość dziewczyno od AVONu
najwyraźniej tylko tak ci się wydaje niemniej jednak życzę pogody ducha, mniej agresji na codzień i miłego dzionka, bo pięknie dziś na dworze:):):)

Gość koko22
Zadna z Was nie uzywa kremow z filtrem????? Chodzi mi o filtry apteczne.

Gość hhhdhdhjdf
Dziwny jest fakt że mi sie wydaje a tobie nie:)ciekawe wmawianie na siłe komuś tego czego nie ma:)pozdrawiam i życze wiecej wiary w siebie:)

na dzień używam: Perfecta z dax Cosmetics z sokiem aloesowym na noc: krem aktywnie nawilżający z olay.

Ja uzywalam Bioderme 50 + (tonujacy) i Avene tez tonujacy chyba z flitrem 20. Oba bardzo dobre, ale Bioderma miala ladniejszy odcien i chyba byla troszke mniej tlusta. Narazie przestalam uzywac kremow z flitrami na rzecz pudru Shiseido tez z wysokim filtrem, bo 30.

I znow ja sie zglaszam :D (mowie wam kochane, ja jestem swoim wlasnym krolikiem doswiadczalnym i stosuje na sobie wszystko, co tylko mozna i niemozna ;) ) Uzywalam tak: - Glyco A, dla mnie stanowczo za mocny i przyniosl wiecej zlego niz pozytku, poniewz porobil mi ...uwaga...RANKI!! na twarzy...calöy cyrk byl z nim... -LPR Effaclar- swietny, ale bardzo delikatny. Chce do niego wrocic jesienia. -Melora Derma 4D- swietny krem, trudno dostepny, bardzo ladnie po nim znikaja przebarwienia, efekty juz po 2-3 tygodniach i to chyba tyle. Jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze.

Gość kiedys na noc uzywalam
kremu z avonu milk comfort. byl po prostu zajebisty! wiem ze avon to szajs ale ten krem byl cudowny. juz go chyba nie ma. teraz uzywam ziaji odzywczo-kojacy w niebieskim opakowaniu, tez niczego sobie. na dzien babydream.

Gość koko22
Mag, pamietaj tylko, ze filtry zawarte w tym pudrze nie chronia przed promieniami UVA, a to wlasnie one sa odpowiedzialne za fotostarzenie sie skory...

Gość hhhdhdhjdf
Znowu sie zgłąszasz Mag79 ???????dawno ciebie tu nie było:)króliku doświadczalny:)pewnie ze Awon to szajs:)a kto powiedział że nie:)

Gość wit.A+E
hej dziewczyny ja gdzieś usłyszałam że wit.A+E odżywia rzęsy i jest dobra taz dla skóry więc posmarowałam rzęsy i skórę wokół oczu i tak mi tą skóre wysuszyło że mam skorupke na powiekach, juz jakieś 4 dni dodam ze nie mam cery suchej ani wrazliwej z natury wiec nie rozumiem czemu ta witamina tak podziałała?

Gość hhhdhdhjdf
hehe ktos wkleja wszedzie moj komentarz, a moze to ja sama :D nie powiem wam hehe

Gość agda28
Mam ogromą prośbę do was dziewczyny:) Może któraś wie gdzie można dostać krem Melora 4D lub zna adres jakiejś apteki intern.gdzie mogłabym go zamówić? Pozdrawiam:)