Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanawturku

kocham turka

Polecane posty

Gość o boze swiety
jestem turkiem :s

Gość o boze swiety
i lepiej pisze po polsku niz ty

Gość nie bez mojej...
spier.... laj brudasie do wiochy skad przyszles

Gość o mein Got
Boze zal mi ciebie mam meza niemca i mieszkamy w de jestem tez mloda 22 lata i pelno ich jest kazdy ci mowi ze jestes piekna i ze cie kocha ja mam blond wlosy i calkiem niezle wyglada to sie opedzic nie moge-Nawet na obraczke nie reaguja wrr..Tak jest ze oni chca tylko bzykac polki czy neimki bo turczyki musza byc dziewicami do slubu a potem i tak zenia sie z turczynkami oczywiscie sa wyjatki.Nie wierz we wszystko co mowia faceci czy to turcy czy polacy bo zle na tym wyjdziesz.Kazdy mowi to co chcesz uslyszec jak ma jakis cel w tym potem sie dopiero okaze jaki jest naprawde.Ja osobiscie jestem przeciwko turkom,arabom itd na meza to jest zupelnie inna religia,kultura nie wchodz w to!!

Gość do o boze swiety
to taka nam opinie wyrobilas??! Ogol sie wreszcie pod tymi pachami!!!

Gość o boze swiety
hahahaahah do mein got a ja nie toleruje takich poleczek co za niemcow wychodza i mysla ze pozjadaly wszystkie rozumy..............a to ze polacy kiepsko bzykaja to od dawna wiadomo....... ----- dlatego polki leca na nas!!!

Gość o mein Got
ale o jest pol polak pol niemiec wiec o co chodzi??i wcale nie pozjadalam wszystkich rozumow tylko mowie jak jest w kwesji turkow