Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanawturku

kocham turka

Polecane posty

Gość to się turkowi trafiło
Tak więc zakochałaś się w swoim wyobrażeniu o Turku. Ideał z netu- jak wszyscy

Gość zakochanawturku
tak szczerze powiedziawszy to nie przepadam za serkami topionymi, wolę ostatnio takie twarożki, tylko takie mało twarożkowe jak almette ;] no cóż z wiekiem zmienia mi się smak :D

Kochaj te swoje twarożki z Turka, a Turka goń, no, chyba że cie nie stać na coś lepszego:o

Gość zakochanawturku
eee....nie wierzycie w ludzi.....żaal....

Mój facet ma niebieskie oczy, mówi po polsku, je to co ja i śmieje się z tego co ja. Ładna z nas para, nikt nas mie ogląda na ulicy, jesteśmy normalni. A Ty co?

Gość bez spodnicy
abdula lalama:D

Gość zakochanawturku
a mnie gówno obchodzi czy ktoś ogląda mnie na ulicy, czy mój facet ma niebieskie oczy, i czy jest tej samej religii, kurcze chyba zapominassz, że z tym wszystkim chodzi o miłość, a nie o obrazek który tworzycie!

Gość coffe.
Sama wróciłam niedawno z Turcji i... niby stereotypy stereotypami, ale skads one sie biora! Mozesz nie wierzyc w zadne słowa, ale powiem krotko - szkoda czasu, naprawde szkoda zycia. Po przyjezdzie do domu, dostalam z 4 maile i mnostwo sms o tresci typu: love u, miss u, want to come polad and merried u. nie chwalę się i nie zalę. chce tylko w jakis sposob udownodnic Ci, ze nie warto ufac kazdemu.. Ja nie zaufalam zadnemu i cieszę się z tego powodu ;D a Turcja to idealne miejsce na wakacyjny, goracy romansik, mmmm ;D ... Potem troche kaca powyjazdowego i witaj Polsko - witajcie normalni faceci. Naprawde zatesknilam za polskimi facetami i ich wstrzemiezliwoscia w wyrazaniu uczuc :) nie rozpaczaj, tylko bierz sie w garsc ;)

Gość bez spodnicy
i czy jest tej samej religii i to bedziesz jeszcze dlugo wspominac! on cie kurwa wychowa tak,ze bedziesz jak zegarek chodzic

Gość chwalisz
oni kazdej tak gadaja i kazdej niby patrza gleboko w oczy...:O a fakt faktem,to niektorych metoda, umieja niby do slubu z seksem czekac mam kolezanke turczynke,czekala z seksem do slubu,po 3 mcach byl rozwod,taki cham z niego byl podobno ma sie pozdzierane kolana ;O bo ze obrzezani to wiadome :O acha i gola sie na dole jezeli lubisz a w ogole to tylko sie na nich zhaftac :O

Gość zakochanawturku
ale posłuchajcie mnie. Poznalismy się na czacie, ja wysłałam mu swoje zdjęcia i tak ponoć mu się spodobałam, że nie chciał tracić ze mną kontaktu więc założył mi msn, żeby mógł gadać ze mną cały czas. i ok, zrozumiałabym to, że chce się mną bawić tak jak to niektózy faceci robią, ale poprosił mnie o numer telefonu, i kiedy nie może być przy kompie to pisze do mnie smsy. to po co by kurcze kasę marnował na te smsy? nie widzieliśmy się nigdy naprawdę, tylko na fotkach. ale on mi obiecuje że przyjedzie do Polski. więc te smsy, i jeszcze jak przyjedzie z Turcji do Polski dla mnie, to chyba coś znaczy, no nie? że mu naprawdę zależy! zobaczymy, czas pokaże, ja to traktuje z przymrużeniem oka, ale skoro mi obiecuje że przyjedzie....miałam niedawno chłopaka który mieszkał w Polsce około 400 km ode mnie, i powiedział, że spotkamy się za rok na wakacjach, więc go olałam. a tu on mi obiecuje że przyjedzie jak tylko będzie mógł...

Gość olki111
jnwestuje wciebie a potem cie sprzeda kochanie zakoncz to znajomosc ile ty masz lat skoro jestes taka najwna

Gość olki111
do burdelu

Gość piccola jasmineeee
Turcy tak kazdej obiecuja. Ja kiedys wezlam na czata i chyba z cztery rozmowy z turkami i innymi arabami wygladaly mniej wiecej tak: kocham cie, chce cie zobaczyc, to przeznaczenie, chce cie odwiedzic. Oni to pisza automatycznie. Poza tym znajomosc z Polka to dla nich bilet do Europy. Nie radzilabym ci sie wdawac w ta znajomosc

Gość piccola jasmineeee
Poza tym przez msg to mozna miec tysiace kontaktow i on to I love you moze pisac tobie i w tym samym czasie dziesieciu innym pannom.

Gość zakochanawturku
:(

Gość samo zycie

Gość zakochanawturku
ale nie wierzę w to...przecież ma na miejscu turczynki i turystki, więc nie zawracałby sobie głowy, nie wysilałby się tak tylko po to żeby mnie wykorzystać...

Gość piccola jasmineeee
Ty to naiwna jestes. Ja mam stalego faceta a zdarza mi sie (szczegolnie jak sie polkocimy) isc na czata i bajerowac facetow dla lepszego samopoczucia. Na msg mam kupe znajomych kazdy z roznych zakatkow swiata. Pisanie z kims i slodzenie I love you nic nie kosztuje. Facet sie po prostu toba moze zabawiac a ty naiwnie wierszysz ze to wielka milosc bo ci pare razy I love you przez msg napisal.

Gość zakochanawturku
no pisanie na msn nic nie kosztuje ale smsy i przyjazd kosztuje, więc jeśli przyjedzie do mnie, to chyba mogę mu zaufać? on naprawdę jest wiarygodny....już nie wiem co myśleć

Gość piccola jasmineeee
Moze z toba pisac i w tym samym czasie dupczyc turystki. Wierz mi nic trudnego. A co do odwiedzenia cie - to jest wlasnie jego cel: dostac sie do Europy.

Gość zakochanawturku
ale co za problem dostać się do europy? nie musi przyjeżdzać akurat do Polski, do mnie, bilet i siup w samolot do hotelu w europie

Gość piccola jasmineeee
Problem taki ze by mieszkac w Europie trzeba miec wize i pozwolenie na pobyt. Bez tego jest sie nielegalnie.

Gość piccola jasmineeee
zreszta co mnie to obchodzi. Ja mojego ukochanego mam obok i jak mi mowi kocham cie to wiem ze mowi tylko do mnie:)))

Gość zakochanawturku
no ale przecież ja mu tej wizy nie dam...;/ nie no dobra, pożyjemy zobaczymy co z tego będzie. pozdrawiam

Gość naiwna jestes
ile ty masz lat? Wedlug mnie nie wiecej niz 16. Zeby dostac wize trzeba miec zaproszenie i to zaproszenie jest od ciebie jesli jestes pelnoletnia lub od twoich rodzicow czy opiekunow jesli nie masz 18 lat. Kiedy on tu przyjedzie stajesz sieza niego odpowiedzialna wiecjesli czmychnie czywykreci jakis numer to ty odpowiadasz. Poznawanie dziewczyn na msg i slodzenie im by zostac zaproszonym to znana praktyka stosowana przez wszystkich Arabow. Przyjezdzaja do Polski, biora fikcyjne sluby a potem czmychaja do Niemiec lub jeszcze dalej na Zachod. Jak dla mnie ten post to albo prowokacja albo autorka jest szczegolnie glupia i naiwna ze jej sie wydaje ze jak jakis turek jej napisze ze kocha przez msg to pisze prawde.

Gość NieDostepny
To kochaj, kto chce wiedzic o tym. Sama wiesz ze Polacy nie lubia Turkow, to tylko prowokacja.

Gość o boze swiety
dobrze ,ze wyjechalam z Polski bo to kraj prostactwa!!!!!!!!!!!!!!!! Co za wstyd czytac takie wypowiedzi. O polakach w Szwecji mowia , ze maja zolte zeby, smierdza i nie gola pod pachami. Chyba wole byc Turkiem :S

Gość tobje tesz
do kzyza na droge mowich tak jak bys sama miala z torkim na karku