Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffff

ALLEGRO mam problem

Polecane posty

Gość fffff

wystawialm koszulke za 15 zl(kup teraz), mozna ja tez bylo licytowac od 1 zl. no i dostalam meila ,ze pojawila sie oferta kupna. wszytsko ok, wchodze nba stronke aukcji, oferta jest, ale zniknekla ikonka KUP TERAZ. co sie stalo? prosze o pomoc!

Jeżeli wystawiasz aukcję z opcją licytacji ORAZ kup teraz, to po pierwszej ofercie licytacji \"kup teraz\" znika. Wszystko w porządku, tylko nie doczytałaś instrukcji.

Gość pytka_
a za ile ta oferta, jeśli np.14 zł to normalne że zniknęła opcja kup teraz, to korzystne dla sprzedającego bo cena z licytacji może przekroczyć kup teraz.

Gość zostala przekroczona
cena minimalna🖐️

Bo to tak jest, że jak ktoś zaczyna licytować, to automatycznie znika \"kup teraz\", chyba, że zaznaczysz przy licytacji cenę minimalną.

Gość fffff
ceny minimalnej nie ma. Czyli wszytsko ok... ;) dziekuje ;) jestem poczatkujacym allegrowiczem i trochu problemow jeszcze mam, zeby to wszystko ogarnac ;)

Gość zainteresowana......
ja nie potrzebuję połowy swoich ubrań.... chętnie bym je sprzedała, czy to bardzo skomplikowane i czasochłonne? bo akurat czasu mi chwilowo brakuje zupełnie :-(