Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin..................

5 najwspanialszych chwil w Waszym życiu

Polecane posty

Zainspirowany pewnym odcinkiem trzeciego sezonu LOST postanowiłem zapytać forumowiczów o 5 najwspanialszych momentów Waszego życia. Ja chciałem zrobić taką listę, ale niestety lista ograniczyła się do jednego punktu: 1. Dziewczyna, której kiedyś pomogłem powiedziała, że byłem dla niej kimś. Jak widać, skromna moja lista :o

Gość Edward Pijaczyna
1 piwo 2 piwo 3piwo 4piwo 5 kolega pozycza na 5 piwo.

Pierwsza miłość.. to była dłuuuuga chwila, ale wspaniała. ;) Reszta jeszcze przede mną.. ;)

Byłem dla niej kimś bliskim przez 3 tygodnie w wakacje kilka lat temu...ona miała problemy emocjonalne, spotkaliśmy się w górach na obozie. Byliśmy bardzo blisko siebie, ale nigdy nie oficjalnie nie tworzyliśmy związku. Widziałałem, że to nie ma sensu, bo ja jestem z południa, ona była z północy. Miałem 18 lat, a ona 17...Powiedziała to na zakończenie, wtedy gdy się żegnaliśmy. Wymieniliśmy sie nr telefonu (ona nie miała wtedy stałego dostępu do internetu). Z pewnością nie poznałem jej tak jakbym chciał, ale i tak wystarczająco, żeby wtedy coś do niej poczuć. Potem czasem do siebie dzwonilśmy...i tak się skończyło. Ja miałem poźniej problemy w rodzinie (bardzo ciężko chory ojciec, rok poźniej matura, egzaminy na studia). Zapomniałem o niej. Ona o mnie pewnie też...Niby mam adres i ona też, ale nikt się chyba na nic nie odważy. Poza tym na 99% ma faceta. Ja się po chorobie ojca załamałem i nic dobrego mnie już nie spotkało :o Teraz powoli dochodzę do siebie... Ech :(

Wiesz, ja raczej nie należę do osób, którym duma zabrania czegoś zrobić. Bardziej boje się zniszczenia wspomnień. Przez te lata nie myślałem o niej nałogowo, nawet wtedy gdy sytuacja się unormowała myślałem o niej raczej rzadko. Tylko czasem wraca do mnie ta myśl co tam u niej, jak żyje...Nie chodzi o to, że chciałbym z nią być, bo to jest nierealne, raczej czysta ciekawość...

A jeżeli u nie jest źle? Jeżeli zapomniała? Może ma męża, może nie chce mnie widzieć... Boje się zniszczenia najwspanialszego wspomnienia mojego życia, naprawdę. Jestem idealistą i romantykiem. Wspomnienie tego momentu czasem trzymało mnie jakoś przy życiu i byłoby mi żal gdyby ta bańka prysła. Bo tak naprawdę to jest wielka niewiadoma. Spodziewać się mogę wszystkiego i to raczej za duże ryzyko ;)

dobranoc :)

Gość Gośka xD
3 tyg 100% szczęścia z NIM... moją pierwszą i jedyna miłością...