Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creeky

dziwne krwawienie

Polecane posty

Gość creeky

dostalam okresu i moje krwawienie jest bardzo dziwne... jest ono strasznie jasne zazwyczaj mialam ciemne a nagle mam jasne jakby sok z czerwonego grejfruta.... ktos wie o co chodzi??

Gość Di17
Szczerze to pierwszy raz spotykam sie z czyms takim... wiem ze na samym początku i pod koniec moze zmienic troche kolor... moze poprostu duzo sluzu...? nie wiem nie chce sie tak zabardzo wymadrzac bo nie wiem... to tylko moje domysły...

Gość creeky
od 4 lat krwawie i zawsze mialam taki sam kolor ewentualnie jasniejszy troche, ale nie az tak... dodam ze czasem tak mnie zaboli jajnik ze z bolu umieram, ale to tak z 5 min i przestaje...

Gość Di17
kurcze nie wiem co poradzic... a moze to zalezy od diety... ten ból jajników jest moze z tym zwiaznay?...

Gość creeky
kurde, nie wiem :( jestem aktualnie w niemczech i nie mam jak isc do ginekologa :/ od diety- nie wiem.... chociaz jajniki zaczely mnie bolec jak przestalam jesc slodkie rzeczy, ale nie wierze ze to mogloby wplynac na to

Gość Di17
Czy mi sie wydaje... czy poprostu zaczełas sie odchudzac...? jesli nie jesz słodyczy... nie wiem na czym to polega.. ale gdy ja zaczełam unikac słodyczy przestałam miec codzienne bóle głowy... a moze u Ciebie działa to na odwrót.... moze jakis nie równy poziom insuliny lub glukozy....przydałaby sie wypowiedz jakiegos szpeca w tej dziedzinie....moze jakies zapalenie....

Gość creeky
nie nie odchudzam sie:)bo ja jestem chuda, porpostu zalozylam sie z bratem ze nie zjem zadnego cukierka ani nic przez 2 tyg.... bo tak zhawsze jadlam jednego batonika dziennie.... no coz, dzieki za wypowiedz....:) za dwa tygodnie wroce do polski to sie zobaczy...

Gość no i znowu
Krwawienia w pierwszych latach moga mieć zabarwienie jasnoczerwone. Często zdaża się również, że okres jest mylony z możliwym w trakcie cyklu krwawieniem sródcyklicznym (o takim właśnie jasnoczerwonym zabarwieniu) występującym w czasie owulacji.