Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Di17

Ocet jabłkowy a odchudzanie

Polecane posty

Gość Di17

Kiedyś słyszałam ze ocet winny jabłkowy nadaje sie do picia podczas odchudznia... oczywiscie przy odpowiednim rozcieńczeniu tz: 1 łyzka stołowa na szklankę wody... chcialabym sie dowiedziec czy tp prawda...czy ktos poprostu wpuścił mnie w maliny :)... czekam na odpowiedzi...

Gość JaNicNieWiem
Zebra nie wiesz - nie mow. Moja mama przywiozla sobie z Wloch ocet jablkowy ( aceto di mela ), tylko wlasnie w jakims sklepie eko,na pewno nie mozna ufac tym,co w zwyklym spozywczaku mozna kupic ;) A mama rozciencza go przed posilkiem - 2 lyzeczki na szklanke wody. Ja kiedys probowalam - nie najgorsze w smaku,ale ja to lubie takie wynalazki :D

Gość JaNicNieWiem
A wlasnie - zapomnialam ! Jest mega zdrowy przyjmowany w zalecanych ilosciach. Reguluje trawienie,nie odklada tluszczu,a podobno nawet go spala. I w ogole wspomaga prace jelit. Sorry za skladnie,ale juz padam na nos i spac mi sie chce ;)

Gość Di17
Moze spróbuje... ?;D... jesli to by tylko dało jakies efekty;;;p

Gość nick całkiem nowy
Ocet jabłkowy najlepiej kupic w sklepie z naturalną żywnością bo inaczej efektów nie bedzie. Są też tabletki z octem jabłkowym do kupienia w aptece.