Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasminelka17

Yasmin a nasilenie trądziku

Polecane posty

Gość yasminelka17

Właśnie skończyłam pierwsze opakowanie i moja cera wyglaa 3 razy gożej!!!Kiedy to siezmieni!Mam odstawić czy przeczekać?

hmmm ja najpierw brałam diane 35 (1,5 roku) a od 3 miesięcy biore yasmin.Cera super :-) lepsza niz po dianie (mimo,że ona jest silniejsza i spodziewałam sie kłopotów).Jest super - wreście nie musze uzywać podkładów czy pudrów.jestem bardzo zdowolona. Czuje się dobrze :-)

hmmm ja najpierw brałam diane 35 (1,5 roku) a od 3 miesięcy biore yasmin.Cera super :-) lepsza niz po dianie (mimo,że ona jest silniejsza i spodziewałam sie kłopotów).Jest super - wreście nie musze uzywać podkładów czy pudrów.jestem bardzo zdowolona. Czuje się dobrze :-)

Gość Prawie_D
znam ten bol... bralam jak do tej pory dwa opakowania yasmin i przez 2 , 2,5 tygodnia w miesiacu mam msakryczna cere, gula na guli, gule pogania... :( pod koniec opakowania stan cery sie poprawia ale po 7 dniowej przerwie cala zabawa zaczyna sie od poczatku... moze przy 3 opakowaniu bedzie lepiej... teraz wlasnie mam przerwe przed 3 opakowaniem i cere mam ok... i mam nadzieje ze tak zostanie... :)