Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość friska

KOLCZYK W PĘPKU CZY W NOSIE?? - A N K I E T A

Polecane posty

Gość friska

W PĘPKU? a może w NOSIE?? Gdzie fajniejszy kolczyk waszym zdaniem?

Gość menda z centrum
nigdzie

w pępku już niemodny, w nosie ordynarny i niekobiecy moim zdaniem. Ja mam w pępku od kilku lat ale widzialo go tylko kilka osób, nie noszę specjalnie krótkich bluzeczek, to nie jest bardzo stylowa i elegancka ozdoba chyba, ze z bluzką o ciekawym kroju i jako fajny element do nudnego stroju.

osobiscie mam w nosie i brwi ;) pepek odpada kolczyka czesto pokazywac nie bedziesz to szkoda na marne sie kaleczyc :)

Gość Kicikiciajaaa
Ja tez mam w pepku od kilku ladnych lat. Na poczatku jak mialam ladny brzuszek to jeszczejakos wygladalo i pokazywalam pepuszek. Teraz niby nie jest tak zle ale juz nie wypada mi krociutkich bluzek nosic wiec moj kolczyk mozna podziwiac jedynie na plazy do bikinii. A no i moj chlopak ma okazje od czasu do czasu :) Mimo ze juz kolczyka nie prezentuje w zyciu bym go nie wyjela bo sie przyzwyczailam do niego i go lubie i traktuje jak czesc mnie samej ;)

Gość w pępku po wieśniacku
w nosie ok, ale zalezy u kogo. a we brwi podoba mi sie niemal zawsze

Gość Kika/Blondi
mam nadzieje ze jestes laska!!!!!!!!! bo u faceta to fiocha! ;) wiesz ja jestem laska i mam kolzyk w pepku. na nosie w zyciu bym sie nie zgodzila. bo nie chce "oszpecac" twarzy. w pepku na starosc wyjme i na dziurke nikt nie bedize patrzyl bo bedzie pod bluzka.. a nos ;( nie poddawaj sie trendom i zrob jak uwazasz za sluszne. ale mam nadzieje ze pomoglam ci w podjeciu decyzji ;] pozder

Gość Kamlka
ja mam w pepku i coraz mniej mi sie to podoba...zastanawiam sie czy go nie wyjac ale sie do niego przyzwyczailam.Od roku mam w jezyku i nadal mi sie podoba:Pale najbardziej w nosie.chce sobie zrobic ale nie wiem czy to boli..

W nosie. Ale nie każdemu pasuje. Są dziewczyny, które wyglądają z taka ozdoba super, a są takie, które z tym wygladają jak Michał Wiśniewski :o

Gość jakbym miala wybierać
to w nosie, nigdy w pępku.:o

Gość w pępku wieśniacko
wygląda, już lepiej w nosie.

Gość aniac14
lepiej w nosie