Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest no jak

ciagle ten sam typ

Polecane posty

Gość jak to jest no jak

podobaja mi sie faceci w pewnym typie. najbardziej bruneci, ciemniejszej karnacji. a ciagle mnie zaczepiaja lysi, z malym brzuszkiem. nawet z charakteru do siebie podobni. no co jest? tez tak macie?

hehe... ja też na początku miałam ideał (w myślach) że ma tak a tak wyglądać etc... no i co? no i nic... bo faktycznie może się tak zdarzyć że wygląd tego jedynego będzie grał z charakterem ale nie zawsze tak jest... wierz mi wygląd się nie liczy!!! nawet jeśli ktoś \"nie wpadł\" ci w oko to poznawszy go możesz się w nim zakochać!!! nie patrz na wygląd - a co do brzuszków owych panów... no cóż... są one ale tak jak się pojawiają mogą i zniknąć trzeba tylko chcieć a to że mają wysokie czoło - a co ma piernik do wiatraka??? z czasem sama zobaczysz że wygląd odchodzi w kąt... pozdro :)

Gość zdaniem.faceta
Jeszcze jedna, która z różnych okazji otrzymywała lalkę pod nazwą KEN i się zaprogramowała , że każdy inny facet jest fatalny :)

Gość Gośka xD
hehe racja-zdaniem faceta. ale mnie też się czepiają sami jacyś dziwni xD

Gość jak to jest no jak
nie mowilam ze lysi z brzuszkiem to paszczaki. jest typ ktory mi sie podoba ale nie skreslam nikogo kto jest inny. chodzi mi tylko o to ze ja przyciagam do siebie okreslony typ facetow i chcialabym wiedziec czy wy tez tak macie.

Gość m ę ż a t k a
ja już niestety nie przyciągam nikogo :( stara po 30-stce w dodatku za gruba

Gość m ę ż a t k a
może przyciągam tylko tego nie zauważyłam ;) to co powiedziałam o sobie świadczy tylko o moim realistycznym podejściu do siebie, a kokietowac kokietuję ;) bo lubię tylko niestety tłumów wielbicieli nie widzę