Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie cos..

corcia od wczoraj chce tylko lewa piers

Polecane posty

Gość poradzcie cos..

witajcie jestem mama 7-tyg coreczki do tej pory ladnie jadla na zmiane z obu piersi, a od wczoraj po szczepeniu chce tylko lewa i juz z prawej nawet sutka do ust nie wezmie tylko sie drze i drze jedynie w nocy zjadla na spiocha z prawej, ale dzis juz caly dzien tylko lewa nie wiem o co chodzi, bo do tej pory nie miala zadnych preferencji co do piersi lewej czy prawej juz nie wiem co mam zrobic ktos mial moze taka sytuacje? pozdrawiam

ja mialam taka sytuacje i malutkiej przeszedl ten kaprys po dwoch dniach :) wiec cierpliwie przystawiaj ja do obu piersi na zmiane ?:)

Gość 1111111111111
napisałaś,że po szczepieniu a w którą raczkę miała szczepionkę? moze ja ta ręka boli? jeżeli lewa ręka była szczepiona to może karmiąc ją prawa piersia przygniatasz tą raczkę?

ja też tak miałą mały wolał jedna pierś a ja robiłąm tak przystawiałąm do tej \"preferowanej\" a potem szybciutko zmieniałam na drugą w wiekszosci dawał sie oszukać :). Karmiłam synka 9 miesiecy ale z tej piersi \"mało lubianej\"szybciej straciłam pokarm. Nie martw sie moze to chwilowe a w najgorszym przypadku jedna piersia też mozesz wykarmić dziecko Powodzenia