Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susel

wpadla po yasminelle??

Polecane posty

Gość susel
nie ja wlasnie zaczelam brac dzisiaj druga pigulka chcialam sie dowiedziec czy jakies wpadly biore je:)

ja tak ponad pol roku biore i nie wpadlam :) odpukac!!! jesli bedziesz brac mniej wiecej o stalej porze i nie bedziesz miec wymiotow i biegunek, bo one obnizaja skutecznosc, to raczej bez obaw :)

Gość susel
oki no mam nadzieje wczesniej 2 lata bralam novynette ale przestalam bo mialam silne bule glowy myslalam ze to migrena ale jak zrobilam sobie przerwe to ani razy glowa mne niebolala.i strasznie zatrzymywaly wode w organizmie szczegulnie w piersiach i 2 rozmiary niebylam z tego zadowolona:(a jak po yasminelle??mam nadzieje ze znowu niebede mialate go problemu:(

Ja wcześniej zazywałam Logest, przez rok; tez mialam powiekszone piersi i takie jakby hustawki nastrojow, pozniej mialam przerwe 2miesieczna i zaczelam brac yasminelle, pierwszym skutkiem ubocznym bylo czeste sikanie, ale z czasem sie unormowalo, tak z drugim opakowaniem. Moje piersi podczas przerwy wrocily do porzednich rozmiarow, teraz są bez zmian, nie utylam po tych tabletkach, jedyne co to schydlam 3 kg, ale to na samym poczatku stosowania i waga sie utrzymuje. Poza tym ja zadnych innych reakcji nie mialam. Przy tych tabletkach czuje sie jakbym wcale nie stosowala hormmonow, naprawde ja jestem zadowolona i ciesze sie,ze lekarka zaproponowala mi zmiane na nie. Mam nadzieje,ze tobie terz beda sluzytl, pozdrawiam

Gość susel
nio mam nadzieje bo jak nie to zrezygnuje:(

One maja naprawde niewielka ilosc hormonow, wiec nie powinno sie ic po nich dziac, jednak dostatecznie chronia przed ciaza, bo pytalam tez o to lekarke czy zmniejszenie dawki hormonow nie oslabi dzialania. Zapewnila mnie,ze nie i jak narazie mnie nie zawiodly

Gość niestety ja tak......
ja wpadlam po anty :( mam 18miesiecznego synka..ostrzegam dziewczyny!! lepeij poczekac z sexem do slubu a jak pojawi sie dzieciatko to nie bedzie niemilej niespodzianki.

Gość susel
czesc podrozniczka:)w rumi kupilam w aptece;p to jest kolo gdyni.nio nawet tanie za 34zl:)

Gość susel
nio ja tez sie boje biore juz tabltki 2lata teraz zmienilam na yasminele mam nadzieje ze nie zajde.a ty po ile latach zaszlasz?po yasminlle??

Gość susel
to co zadna niewpadla po yasminelle??:)