Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śpiąca*

WILLA MUZA PUSTKOWO KTOŚ BYŁ???

Polecane posty

czy ktoś był tam na wakacjach(to jest wybrzeże Rewalskie)? Jak zakwaterowanie,okolica???

Gość ciekawskaaaaa
hej, ja przejeżdzałam w drodze do Niechorzy. To jest blisko Trzęsacza, Rewala itp. Ogólnie to byłam zaskoczona jak Pustkowo "rozkwitło" :) Wiele nowych pensjonatów, kwater. Jednak nie jest to miasteczko nadmorskie, tam są same tego typu wille, jeżeli chcesz pospacerować po jakimś miasteczku musisz pojechać w jedna lub drugą stronę od 5-20km, bo w Pustkowie to raczej nie ma co robić. Jeżeli to te nowe wille to robią wrażenie :) A drogo?

7 dni-wyżywieniem 530 zł. w sezonie nawet 840 zł za tydzień. myśłimy,żeby tam jechać z mężem. W zasadzie to dla nas miejsce w sam raz, chcielibyśmy odpocząć z dala od gwaru i masy ludzi. chcielibyśmy jechać od 2 wrzesnia

Gość ciekawskaaaaa
za 1os?

Gość mitreswet
pustkowo jest idelane na wypoczynek... niedaleko około 2 km drogą prze las (na skróty) jest Pobierowo i tam wiecej rozrywek jak znudzi sięWam cisza i spokój... Miejsca o którym piszę nei znam więc nei pomogę

Gość mitreswet
*piszesz

za 1 osobę. chyba sie zdecydujemy a tak na marginesie...ile kosztuja prywatne kwatery?:)

Gość ciekawskaaaaa
zależy jakie kwatery, tak wogóle nad morzem to od 25zł/1doba/1os mozna znaleźć

Gość TAM JEST PIĘKNIE
jak na to miejsce to nie.

Gość WYNAJMUJąCA-KWATERY
Moim skromnym zdaniem to wychodzi dość drogo ok 75 zł/osobo-doba to jak na wrzesień drogo ....pobierowo jest drogie w sezonie ale jak na wrzesień to jednak przegięcie cenowe tak uważam w tym okresie 25 zł nocka od osoby i 45 w kieszeni x2=90 na jedzenie dziennie ...przemyśl sobie... A jak koniecznie chcesz miec z wyzywieniem -chociażby ze śniadaniem to zobacz tutaj -chyba w ubiegłym roku oddali go do użytku -widziałam jak w srodku -suuperrr i plac wokół też świetny... http://www.solaris.epobierowo.pl/pl/solaris.html Po prostu w Pustkowiu -nazwa też wskazuje -będziesz sie strasznie nudzić ...🖐️

Gość hmm wygląda ciekawie....

Gość WYNAJMUJąCA-KWATERY
aaaa jeszcze jedno :możesz wybrac inna opcję noclegu po prostu w lakim zwykłym domu gościnnym się kwaterujesz i w tym okresie jak mówiłam ceny są dużo mniejsze ,a w Pobierowie jest kilka fajnuch stołówek i jadłodajni -oferują tam obiad z dwóch dań za ok 12-13 złotych a w pustkowiu juz takiej możliwości miec nie będziesz- gdyż we wrześniu tam wszystko zamiera i to dosłownie! Nie jestes tez uwiązana godzinami posiłków ,po prostu masz czas na odpoczynek i dla siebie -robisz co chcesz

wynajmująca ? to ile zapłacę za 7 dni od 01.09-07.09? Bo mi się coś nie zgadza...to 480 zł za 7 dni?

Gość WYNAJMUJąCA-KWATERY
to nie jest 7 dni tylko 6 noclegów -bo liczy się noclegi a nie dni i licz średnio 30 od os x2 (do z kims chyba jedziesz)=60 za dobe i x 6 nocek=360 złotych za same noclegi

Gość WYNAJMUJąCA-KWATERY
no i co zgadza sie ???od 01do 07 to jakby nie patrzył jest 6 noclegów ... nie daj sie zrobic w balona...:)

ciekawe czy mają wolne pokoje.muszę tam zadzwonić. W zasadzie to mamy 1700zł na urlop dofinansowania,

Gość WYNAJMUJąCA-KWATERY
MOJA DROGA!!!!!!!!!:D wrzesień to jest właśnie czas najlepszy nie ma rozkrzyczanych ,grup dzieci -tylko trochę studentów-starszych ludzi i ogólny miły i błogi spokój pracuje gastronomia -na stoiskach pamiątkarskich wyprzedaże:) przecena muszli z 45-na 10 zł ;P i ta przecudowna spokojna PLAZA...większosć domów goscinnych ma ceny w przedziale 25 do 35 złotych i w Pobierowie jest tego duzo .

Wynajmująca, dziękuję za rady! Fakt określone godziny posiłków są wkurzające. Chyba się wybierzemy do pobierowa! Yupi za 2 tygodnie:) 🌼dziękuję🌼

Gość WYNAJMUJąCA-KWATERY
a na zdrowie -miłego wypoczynku...🖐️