ginorossi 0 Napisano Sierpień 7, 2007 https://ssl.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4117460 :):) wchodzić, wchodzić ;) mam dużo różnych ciuchów, których nie wystawiłam na aukcji, może czegoś szukacie i akurat to mam ? pytać jakby co ;) dzieki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agrafkauui Napisano Sierpień 7, 2007 masz lumpeks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 7, 2007 nie, wszystko z pochodzi z mojej szafy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agrafkauui Napisano Sierpień 7, 2007 a jaka masz cene minimalna? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 7, 2007 na co?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agrafkauui Napisano Sierpień 7, 2007 fajny tez zakiecik, tylko troche od trawy cos widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 7, 2007 faktycznie na rekawie jest ciemniejszy, ale to pewnie swiatlo tak padlo, zareczam, ze rzeczy sa czyste :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agrafkauui Napisano Sierpień 7, 2007 ile za zakiecik? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 7, 2007 cały zestaw jest na sprzedaż, ale jeśli nikt się nie skusi, mogę go Pani sprzedać osobno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agrafkauui Napisano Sierpień 7, 2007 fajne masz ciuchy, masz kogos zagranica? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 7, 2007 mieszkałam przez pewnien czas za granicą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agrafkauui Napisano Sierpień 7, 2007 tam sa ponic tanie ciuchy, nie to co u nas :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 7, 2007 oj, to nie jest powiedziane;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agrafkauui Napisano Sierpień 7, 2007 ale na przecenach np? a Ty gdzie bylas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 7, 2007 no na przecenach jest taniej, ale ceny są porównywalne do polskich. W Koln byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 8, 2007 upup:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 ginorossi mnie interesuje ten album ;> tylko d* bo jestem w Dublinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 8, 2007 mogę Ci go wysłać za granicę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 nie, wolałabym w PL to załatwić :) mam nadzieję że nie znajdzie się inny chętny. czemu sprzedajesz takie cudo ? ach i ile chciałabyś za ten album ostatecznie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 8, 2007 jezeli nikt go nie kupi, to moge go ponownie nie wystawiac i Ci sprzedac :) kiedy bediesz w PL?? hmm.. czemu sprzedaje? nie interesuje mnie fotografia:) kazda cena mnie zadowoli :) Ile bys mogla dac? kompeltnie nie mam pojecia, po ile takie rzeczy ida :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 koniec sierpnia dopiero :( mogłabym brata poprosić ale on też wyjeżdza. hmm myslę ze 10 - 20 zł mogłabym dać. mnie fotografia interesuje, ale moja siostra astralna uwielbia Paryż a to byłby miły prezent ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 8, 2007 ok, wiec jak nikt go na tej aukcji nie kupi, to Ci zostawie :) mysle, ze cena 15 zl zadowoli nas obie :) zostawam Ci moj adres e-mail gugulina2@o2.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Sierpień 8, 2007 dobrze, pasuje mi :) (ha jestem zła i okropna i mam nadzieje że nikt nie kupi;>) napiszę jutro dobra ? tak żeby nie zapomnieć bo tu zakręcona jestem, pozdrawiam i dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 8, 2007 dobrze, w takim razie do jutra;) tez dziekuje i pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 9, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Sierpień 18, 2007 up :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach