Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedlug ciebie

Czy to są ladne piersi??

Polecane posty

Gość wiecie co niedawno
wy powinniście pojsc, na jakąś plaże nudystów , bo widzicie tylko tyle co w necie...

Gość wiecie co niedawno
wy powinniście pojsc, na jakąś plaże nudystów , bo widzicie tylko tyle co w necie...

Gość różowa landryna
o rany!! mój chłopak ma większe???!!

Gość facet wrrrona
Nie no, bez przesady male piersi tez moga byc ladne ale tych rzeczywiscie prawie nie ma

Gość małe cyce nie pocieszajcie się
Pamiętajcie: 9 na 10 facetów woli kobiety z dużym biustem. Ten dziesiąty woli tych dziewięciu :classic_cool:🖐️

Gość małe cyce nie pocieszajcie się
P.S. Miłośnicy małych cycków, podobnie jak miłośnicy seksu analnego, to tak naprawdę podświadomi homoseksualiści. A piękne piersi to ma Ewa Sonnet ❤️

Nie wiem, czy są ładne czy tragiczne, ja mam takie i żyję. Nikomu ich nie każę oglądać, wręcz przeciwnie. Żeby nie ukrywać braku biustu jak się umawiam z facetem na randkę, to przychodzę bez biustonosza. Jak mu nie pasuje, to może poszukać sobie ładniejszego:) Nie wiem, w czym problem🖐️

Gość deska nie p.i.e.r.d.o.l
masz większe. u ciebie widać, że coś tam jest. P.S. Dawaj foty z wakacji, tzn. takie w bikini :classic_cool:🖐️

Gość bez cyckow
a ja mam jeszcze o polowe mniejsze niz ta dziewczyna na zdjeciu:( wygladam jak facet. i przez wasze komentarze dodatkowo sie doluje...przeciez to nie moja wina ze mam takie piersi. rozumiem ze mozna smiac sie czy nie akceptowac czyjegos charakteru czy zachowania- to jest zalezne od nas samych ale wyglad nie i dlatego nie powinno sie go wyszydzac:(

Gość facet wrrrona
No nie moge, co wy z tym zwisaniam? Zwisac to bedą wtedy, jak juz sie ich nie piści, bo babeczka jest juz wielkowa i ma wnuczki na głowie - a do tego czasu mozna sie wiele lat cieszyć ponętnymi, miękkimi, smaczniutkimi dużymi cycuszkami

Gość facet wrrrona
Ale male tez sa czasem fajne

IMO jeżeli te małe piersi \"pasują\" do reszty ciała a dziewczę jest szczupłe i proporcjonalnie zbudowane to może z tego być fajny widok. Cycki nie muszą być wielkie żeby kobieta była atrakcyjna. A poz tym, czy ktoś zauważył, że to całkiem udana fotka? Ciekawa, dobra kompozycyjnie i technicznie jak na zdjęcie amatorskie. Ja chyba w ogóle nie mam poczucia humoru:( :)

Tak, mi się zdjęcie tez podoba, ono chyba jest z jakiegoś portalu amatorskiej fotografii... Tak myślę:) A co do cycków- obecnie się spotykam z facetem, który ma większe ode mnie chyba:P i do tego, żeby nie oszukiwać nikogo, nie noszę stanika po prostu, także on sobie doskonale zdaje sprawę z tego, że nie mam cycków i co z tą wiedzą zrobi zależy już tylko od niego. Nie wiem, po co się licytujecie, kto ma lepsze cycki. Nawet najpiękniejszego człowieka trudno jest znieść, jak jest podły i bezmyślny. Poza tym posiadanie lub nie posiadanie cycków, ogólnie budowa ciała nie jest niczyją zasługą, tylko przypadkiem. Może się powinnam powiesić, bo jestem płaska i szpetna. Do tego mam wielkie dupsko. Ale w sumie są w życiu gorsze rzeczy.

deska, jestem bardzo ciekawy ile jest prawdy w tym co piszesz o sobie. Czytam Cię od dawna dość starannie bo wydajesz się niegłupią dziewczyną z fajnym poczuciem humoru ale mam poważne wątpliwości czy jesteś z nami szczera. Pamiętam fotkę zatytułowaną \"tzytzki\" ale niewiele z niej można było wywnioskować. Wciąż czytam jaka to jesteś beznadziejna.W każdym razie ostrzegam, że jeżeli się okażesz \"superdupą\" i \"superlaską\" to się pogniewamy za te kłamstwa. Howgh.

No kurde, przecież napisałam, że mam fajny kapelusz, nie?:P Nie jestem może jakims potworem, ale nie jestem \"superdupą\". Chociaż dupę mam niestety dość pokaźną...:O Po prostu temat jest o cyckach, moje są małe i tyle. Ale nie uważam, żeby to była moja wina:) A jeżeli pamiętasz zdjęcie zatytułowane \"tzytze\", to na pewno pamiętasz też, jak zostało ono skomentowane:P

Cycuszki na zdjeciu są śliczne :) Tak się składa, że każde piersi przyprawione są do kobiety i to od właścicielki zależy jak wyglada jej życie i relacje z płcią brzydką. A faceci sa rózni, jedni wolą duże, inni małe, choć za dużymi każdy się obejrzy podobnie jak każda dziewczyna za super umięśnionym facetem, co nie znaczy że by takiego chciała.

:) Tak, pamiętam tę dyskusję. To chyba było jakoś na początku mojego uczestnictwa w tym...słów brakuje czasami, forum. Wtedy byłem zaskoczony poziomem dyskusji tutaj się toczących. Teraz mam już mózg przepalony to mi wszystko jedno.

źle mnie zrozumiałaś Desko :) Chodzi mi o to tylko, że pewne rzeczy przykuwają wzrok bardziej niż inne, co nie znaczy że tym się człowiek w życiu kieruje. Mięsniak to taki przykład był, ja osobiście oglądam się za blondynami :)

Gość maeeeee
ehh ja mam takie same...fakt wolalabym wieksze...ale nic nie poradze...i tak uwazam siebie za atrakcyjna osobe..moj chlopak je akceptuje i podobaja mu sie...a Wami bym sie nie przejmuje...na ulicy wiele facetow odwraca sie za mna ( zazdrosne kobiety zreszta tez)...cycki nie sa najwazniejsze a przynajmniej nie dla inteligentrych osob...z tego co widze na tym forum jest ich deficyt..pozdrawiam Wszystkich inteligentych...i Was też;)