Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łucja23

Piersi małe, problem wielki

Polecane posty

Gość łucja23
mariusz sutki mam zajebiste takie strczące, naprawde nawet mi sie podobaja, ale reszta malutka

Gość Mariuszzz8444
no zalezy to tez napewno od mezczyzny, ja tam przepadam za małymi piersiami, a w operacje to sie nie pchaj, nie ma potrzeby.. zwlaszcza ze nie jestes jakas oszpecona przez naturę.. poprostu masz takie piersi i koniec, jedne maja wieksze inne mniejsze tak juz jest.. operacje to sie robi jakbys nie wiem, urodziła sie bez nosa czy cos.. Ty jestes w pełni zdrowa :)

Gość Mariuszzz8444
no to jeszcze jak sutki masz zajebiste to czym Ty sie martwisz:) przyjemnie sie piesci co sie w dłoni miesci.

Gość łucja23
Mariusz ale nie wiesz co to dla kobiety znaczy brak biustu, inne laski latem maja seksi ubranka, a j nic bo nawet jak bym dekold ubrała to i tak dupa

Gość Mariuszzz8444
no masz racje nie wiem, ale to Tylko u was w głowie siedzi chyba, moja dziewczyna ma 80 B i też narzeka, ja myśle ze przejmowac to sie mogą takie kobiety które maja za duży biust. to jest dopiero problem

Gość łucja23
dziekuje Mariusz podniosłes mnie troche na duchu

Gość Mariuszzz8444
prawda ze milo sobie czasem popatrzec na cycuszki wystajace spod jakiejs skapej bluzki, ale nie raz widzialem dziewczyny z bardzo malymi piersiami ale za to urodziwe wszedzie indziej i powiem Ci szczerze ze bardzo estetycznie to wyglada :) czesto widuje takie dziewczyny np w koszulkach polo albo na ramiaczkach..hmm

Gość łucja23
no ja ogólnie, nie narzekam na brak powodzenia, ale i tak mysle ze powinnam miec wieksze piersi, czułabym sie lepiej sama ze soba

Gość Mariuszzz8444
a sexi nie oznacza wcale cycki na wierzchu:) sa takie bluzki sexi ktore wcale nie odslaniaja piersi a jak je widzisz to przez ten moment nie myslisz o niczym innym jak tylko o tym zeby je zdjąc :)

Gość łucja23
hihi

Gość Mariuszzz8444
no sama ze soba to juz musisz sobie jakos poradzic ale ja Ci mowie ze naprawde jezeli chodzi o innych to nie masz sie czym przejmowac, w niczym Ci male piersi nie ujmują a wrecz naprawde takie piersi pociągają.. :)

Gość Mariuszzz8444
no prawda ze są rózne gusta ale to juz jest na takiej zasadzie jak ktos preferuje blondynki a ktos inny brunetki

Gość łucja23
staram sie dobierac specjalistyczne staniki hihi, takie tam podnoszące, tam powiekszajace, ale sama wiem jaka jest prawda, i co jak mnie facet rozbierze z takiego cudenka, a tu zonk

Gość Mariuszzz8444
oj jaki tam zonk, pierwsze co zrobi to Ci je wycaluje i zobaczysz jaka bedzie mial z tego przyjemnosc:) no i zrobi to z nadzieją ze Tobie tez sie bedzie podobac :)

Gość BrakK
Ja mam ten sam problem :/ Stanik push-up, wszystko ok...bez stanika: zero! nic, kompletnie! masakra :/ nie moge nawet ubrać bluzki \"na szyję\" z dużym dekoltem, bo tak jakoś jest że w takim dekolcie powinno być widać złączenie piersi ;] a tu nic ;] płasko i też martwię się co się stanie jak poznam jakiegoś faceta :/ w push upie jakoś to w miarę wygląda, a push up się ściągnie i co :/ no właśnie, nic....ktoś przedtem zamieścił link do jakiegoś zdjęcia- ja nawet takich nie mam :/ właśnie nie chodzi o to, że ja mam zbyt małe piersi. Chodzi o to, że ja ich wogóle nie mam :/

Gość łucja23
hihi Mariusz jestes cudowny,wiesz jak mi humor poprawiłes, gdzie tacy faceci sa?

Gość łucja23
Brak a ile masz lat>?

Gość Mariuszzz8444
no ciesze sie bardzo :) aaaa we Wrocławiu sobie siedze :) nie boj sie sympatykow malutkich piersi jest znacznie wiecej.. nie tylko ja :) z reszta skoro masz powodzenie to sama najlepiej o tym wiesz :) do 'brakk': a moze one jeszcze rosną ? :)

Gość łucja23
oj to daleko, ja Poznań byłes kiedys?

Gość Mariuszzz8444
a tak sie sklada, ze bylem :) jakies 2 lata temu okolo.. moze Cie akurat widzialem ;) jezeli tak to co do tego ze sie za Toba ogladnolem nie ma watpliwosci ;p

Gość łucja23
hihi

Gość łucja23
dobra ja uciekam, dzięki jeszcze raz Mariusz trzymaj sie.

Gość Mariuszzz8444
no tak juz maja faceci :) ja juz np Ciebie widze w wyobrazni mimo to ze wiem jedynie ze masz drobne piersi, sterczace sutki i zgrabna pupe ;)

Gość Mariuszzz8444
no trzymaj sie ;)

Gość łucja23
jesli jeszcze ktos chce cos dodac, to oczywiscie bede wchodziła na topik i czytała opinie jeszcze raz całuski dla Mariuszka, fajnego faceta ma twoja dziewczyna. papapa

Gość brakK
no dobra, szczera prawda jest taka(jak twierdzi rodzina, ale rodzina może kłamać żeby mnie pocieszyć, a z resztą oni i tak nic nie wiedzą, bo mnie nago nie widzieli, a push-up to zmyła), że mogą mi jeszcze urosnąć :P ale co z tym co jest teraz? ratuuunku :/ ja mam gorzej bo młodsi faceci nie są tak wyrozumiali :P no chyba że muszę starszych szukać ale to mi też nie bardzo...eh tak to już jest :P i tak nie wierzę w to że mi urosną, tym bardziej że ciągle się odchudzam.. :/ ironią losu jest to, że moja babka od strony mamy, matka, a siostra to już wogóle- mają/miały duże piersi, nie mówiąc wielkie...a ja jak na złość odziedziczyłam chyba urodę po matce ojca :/ mariusz mnie też pocieszyłeś dzięki :D ale ja jestem młodsza a "chłopcy" w moim wieku,....eh szkoda gadać :/

Gość braKk
załatwiłam sobie bardzo dobre tabletki na wzrost piersi- Luvtrak :) można znaleźć też inne, a wszystkiego o tabletkach, ćwiczeniach i nie tylko można się dowiedzieć ze strony: http://wiekszepiersi.phorum.pl/ pozdrawiam :)

Gość katarinaaa24
a ja mam malenkie piersi, male sutki..... mam 24 lata, wiec ich wyglad juz sie nie zmieni... tylko przed jednym mezczyzna sie nie wstydzilam, on pokochal mnie taka jaka jestem. Mowil ze mam najpiekniejsze piersi, ze sa slodkie...ale dzis juz nie ejstesmy razem, tak wyszlo. A ja...nie potrafie sie ani otrzasnac po rozstaniu, ani zaakceptowac siebie. Push up....oki...powiekszy, ale...nie pozwole sie dotknac tam....mam kompleks i wcale nie minal. Moj byly chlopak dowartosciowal mnie, ale mimo to zawsze chcialam miec choc miseczke B.... :( NIgdy nie narzekalam na brak powodzenia, ale mam dystans ogromny dystans. Nigdy nie pozwalalam sie tam dotknac. Duzo czasu minelo zanim moj chlopak mogl..... balam sie po prostu wstydzilam sie...

Gość braKk
katarinaaa, ja mam tak samo :/ nie narzekam na brak powodzenia, ale mam ogromny dystans i strasznie się tego boję, wstydzę :/ spróbuję sobie kupić ten Luvtrak, może akurat pomoże... Ja bym tam mogła mieć i miseczkę A, gdybym miała co do niej włożyć :/ noszę A, push-up, ale...zanim nabawiłam się kompleksu na punkcie swoich piersi, a raczej ich braku, kupiłam sobie około 10 bluzek z głębokimi dekoltami, takimi wiązanymi, na szyję, ale już ich nie noszę, bo co z tego że dekolt jest ogromny skoro pod dekoltem jest płasko :/

Gość milutka jestem
Czesc kurcze tez mam problem z małymi piersiami i nie wiem co robic pozdrawiam cieplutko