Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analityk

PO WNIKLIWEJ OBSERWCJI KOBIET DOSZEDLEM DO WNIOSKU

Polecane posty

Gość alladina
wolnosc rozumiem jak brak potrzeby posiadania, a raczej pewnego rodzaju wspolnoty interesow nie przywiazanie powszechnie rozumiane lecz jakas mysl jednoczaca

Gość jakie madre
a coz chcialabys wiedziec,kwiatuszku? Moze to,ze zycie jest jedna wielka niewiadoma:P,a moze to,ze nie ma gotowej recepty ani sciagi obiegowej(z ktorej moznaby skorzystac).Niewatpliwie sa twarde realia,a marzenia.....no coz,ktoz ich nie ma?

Gość dlamnie
mezatka, alladina- kochane, sa ludzie, ktorzy do zycia potrzebuja tylko bezustannego potwierdzania racji wlasnych... i nic na to nie poradzimy, wiec dajcie spokoj autorowi, bo i tak nie zrozumie...

Gość alladina
jakie madre- oczywiscie, w pewnym sensie masz racje, jednak pewna baza, podstawy funkcjonowania ludzi w zwiazakch i w ogole stosunkow interpersonalnych oparte sa na jakichs tam schematach, matrycach czy tego chcesz czy nie ;)

Gość analityk
alladina jakie madre- oczywiscie, w pewnym sensie masz racje, jednak pewna baza, podstawy funkcjonowania ludzi w zwiazakch i w ogole stosunkow interpersonalnych oparte sa na jakichs tam schematach, matrycach czy tego chcesz czy nie czyli mam racje :D

Gość alladina
dlamnie- autor powinien sie cieszyc, ze trafil na inteligentne interlokutorki ;)

Gość m ę ż a t k a
nikt nie powiedział, ze zycie jest przewidywalne, ale w dużej mierze zależy od nas samych wiem o czym mówię, nie jestem nastolatka z głową nabita ideałami nie wiem co mnie jeszcze może spotkać, ale wierze w to co mówię i nikt nie musi sie ze mną zgadzać, wystarczy tylko podac swoje argumenty, a nie obrażać

Gość m ę ż a t k a
mój post powyżej skierowany był do >>> jakie mądre :D

Gość jakie madre
sorry,:D,bad day

Gość analityk
alladina wolnosc rozumiem jak brak potrzeby posiadania, a raczej pewnego rodzaju wspolnoty interesow nie przywiazanie powszechnie rozumiane lecz jakas mysl jednoczaca to musisz byc bogata materialnie i bezpieczenstwo juz masz wiec potrzebe jego posiadania odrzucasz

Gość alladina
analityk, tak, a czy ja zaprzeczalam? od poczatku sie zgadzalam, tyle ze jest jeszcze sprawa ustalenia priorytetow, hierarchizacja potrzeb, nie zapominaj o tym piszac ze wazne sa dle mnie bezpieczenstwo i zabawa nie odkrylam ameryki ale jest jeszcze roche innych waznych spraw :D jesli chcesz miarodajnych wynikow skonstruuj chociaz skale wartosci dla potrzeb tego watku, bedziemy dyskutowac po wypelnieniu jej przez dyskutujace kobiety, ktorych nota bene powinno byc wiecej

Gość m ę ż a t k a
jakie mądre>> :D bywaja gorsze dni ;)

Gość alladina
analityk- nie wiem czy jestem bogata materialnie- dla jednych zapewne bardzo, dla innych jestem biedakiem- to zalezy jaka grupe odniesienia przyjmiemy ;) ja w kazdym razie nie lubie narzekac bo wiem, ze nie od bogactwa i dobr zgromadzonych moje szczescie zalezy bezposrednio jesli mam zapewniona na moim poziomie potzrebe bezpieczenstwa moge myslec i innych przeciez bezpieczenstwo to podstawowa potrzeba

Gość analityk
alladina analityk- nie wiem czy jestem bogata materialnie- dla jednych zapewne bardzo, dla innych jestem biedakiem- to zalezy jaka grupe odniesienia przyjmiemy ja w kazdym razie nie lubie narzekac bo wiem, ze nie od bogactwa i dobr zgromadzonych moje szczescie zalezy bezposrednio jesli mam zapewniona na moim poziomie potzrebe bezpieczenstwa moge myslec i innych przeciez bezpieczenstwo to podstawowa potrzeba a widzisz ale jakbys byla biedniejsza pasja i namietnosc nie byla by na pierwszym miejscu bylo by to bezpieczenstwo

Gość alladina
oczywiscie, przeciez pisze, ze to potrzeba podstawowa :D no i co z ta skala? zrobisz kiedys ja? ;) chetnie sobie wypunktuje

Gość m ę ż a t k a
na mnie juz czas, ale mam nadzieję, że jutro spotkam Was tutaj znowu ;) dobranoc

Gość analityk
alladina oczywiscie, przeciez pisze, ze to potrzeba podstawowa no i co z ta skala? zrobisz kiedys ja? chetnie sobie wypunktuje wszystko zostalo juz napisane 1 bezpieczenstwo 2 zabawa natury nie oszuka:D

Gość alladina
jestem sklonna sie z Toba po raz drugi zgodzic choc zachecam do bardziej wnikliwej analizy :D zreszta powinnam wrocic do poczatku tematu i przeczytac twoj pierwszy post :D mezatka milych snow :) takie watki raczej nie maja racji bytu dluzej niz 1 wieczor na kafeterii ;)

Gość analityk
dziekuje teraz naprawde dobranoc

Gość alladina
dobranoc, koniecznie!