Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vede mecum

Nie fascynujesz mnie-to mi powiedział facet

Polecane posty

Gość vede mecum

zaraz dodał , żebym nie traktowała tego źle. Spytałam co to znaczy , że go nie fascynuje , on powiedział , że jestem przewidywalna. Wiem, jestem z głupkiem , wiem to od dawna , tylko czy jest tu ktos , kto mi doradzi , jak sie ODKOCHAĆ, bo jak na razie , to cierpie , cierpie ,cierpię i ogolnie przez niego jestem nieszczęśliwa.Co mam zrobic , żeby nie krążyły mi juz po głowie mysli z nim związane , bo jak na razie jestem w toksycznym zwiazku.

Gość jkler
słowo nic nie znaczy.Wazna jest sytuacja.

Gość vede mecum
sytuacja? to paranoja jest. W zeszłym tygodniu , na moje wyznanie miłości powiedział" to nie brazyliana" Sucho . Mówi mi , że chce układu opartego na seksie, żadnych uczuć. Co mam zrobić , żeby w końcu sie odczepić od tego pyszałka. Dzis usłyszałam tez : wszystkie kobiety mnie kochają" Jednym słowem facet mnie nie oszczędza

Gość to albo
go zacznij fasynowac albo sie rozstancie, zmien troche swoje zycie, zacznij sie spotykac ze znajomymi, jemu rbo jakies niespodzianki małe, np sms w nocy, porwij go gdzies, czasem troche poolewaj

Gość vede mecum
juz to wszystko robiłam, nic nie pomaga , ja juz jestem zmęczona . Kocham go i nienawidże , chce odejść , nie pamietać, mieć nowe zycie bez tego pyszałka

Gość sok jabłkowy
olewaj go... toalnie.., przeczytaj sobie "dlaczegho mezczyzni kochają zołzy" - bedziesz wiedziała co hjest nie tak... jestes "miłą dziewczyną"...

Gość vede mecum
czytałam to juz kilka miesięcy temu. Sposoby tez na nim wyprobowalam i NIE DZIAŁA. Obawiam sie , że ten typ , ma mnie w d... a ja nie potrafie sie wyzwolić

Gość malina0912
toksyczny związek..masz racje.. nie jest ci łatwo ..ale wycofaj sie. są wakacje,może wyjedź gdzieś na kilka dni nie mowiąc mu o tym..ja tak zrobiłam kiedy strasznie pokłociłam sie z moim facetem ( tak ze mało co sie nie rozstalismy) ..skuszył sie strasznie i codiznnie było po 50 sms i 10 telefonów... narazie takie cos wystraczy byś mogła sie oderwac.. mysle ze takie siedzenie w domu nawet bez niego nic nie da.. a jesli gdzies pojedziesz ( babcia kuzynowstwo) to mimo ze bedziesz o nim myslec..to nie bedziesz miała mozliwosci sie z nim spotkac. pojsc do niego.. jesli oleje cie.to znaczy ze naprawde facet sie po prostu nie nadaje i tylko bedxziesz cierpiec przez niego... bo jesli jest tK jak mwoi o " zwiazku opartym na seksie" to skoro teraz nie dajesz rady to co bedzie jesli dalej będziesz to ciągneła.. przemysł to naprawde. pozdrawiam cię gorąco :*

Gość chelka
olej drania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!powiedz ze sory ale znalazlas lepszego kochanka-oczywiscie zeby nie bral tego do siebie ;)

Gość malina0912
może postaraj sie go również skrzywdzić..ale w taki sposób zeby nie rozpowadiał ze jestes ladacznicą.. bo sa rozne typy..a on na takiego wychodzi..z ego co mowisz... !

Gość vede mecum
no własnie , ja juz mam innego faceta. Znalazłam go sobie , zeby se odkochać , Nie działa.Właściwie to jest ok. problem w tym , że ja chce sie w jednym odkochać , bo jest fiutem , a w drugim zakochac , bo jest ok. Tak nawiasem mówiąc , to by się mój facet zdziwił , że juz kogos mam. Przewidywalna niby jestem - oj by sie zdziwił!

Gość chelka
A ze tak spytam to co on ma takiego ze "wszystkie kobiety go kochaja???"

Gość vede mecum
mysle , ze on mysli , że to seks. I niestety musze przyznać mu racje . W tym jest dobry

Gość chelka
seks jest przyjemny ale nie zawsze ma wiele wspolnego z miloscia...

Gość AWYKONALNE
Chcesz być fascynująca. Kopnij go w 4 litery. Szoku dozna. Zacznie sie na powrót starać, bo sieknie to w jego męskie ego. A jak powiesz "nie" to jeszcze bardziej urośniesz w jego oczach. Oni sa prości jak druty.

Gość vede mecum
ja to wiem . on mnie nie kocha i nie chce . Problem w tym , ze ja tez chce podzielić to uczucie i miec go w nosie. S a lepsi faceci , ale jak to zrobic , mam siedzieć i odmawiać mantre , jest fiutem , jest fiutem , jest fiutem , czy jak?

Gość chelka
jest fiutem.Jak trzeba to odmawiaj.