Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandzia 8 letniego psa

Mój pies śmierdzi

Polecane posty

Gość pandzia 8 letniego psa

Mój pies śmierdzi zrobiło mu sie coś na skórzr na boku ropieje mu to w dodatku ma gronkowca w uszach Wydałam juz majątek na weterynarza i to sie powtarza co 3 -6 miesiecy Drogie wizyty do tego zastrzyki i znowu powroty choroby Teraz te rany co mu ropieja przykładam mu rywanolem na zmiane z davercinem A uczy czyszcze juz nie mam siły na tego choratka Kto tak ma ?

Gość chyba lepiej
zrobisz jak zadasz takie pytanie na jakimś forum dla piesków. Oni wiedzą najlepiej, zajmują się tym na codzień, pomagają znalezionym i okaleczonym zwierzakom. Pewnie, że stan zapalny ropny nie pachnie ale może tam Ci doradzą. Kalium, jodyna odkaża i wysusza ale nie wiem, czy to dla psa można stosować. Pochodź po takich forach to prędzej się dowiesz. www.psy.pl/forum http://www.dogomania.pl/forum/ http://zwierzeta-forum.low.pl/ Może powinnaś zmienić pieskowi weterynarza? Mojego psa "leczyli" na nieuleczalną chorobę aby tylko kasę wyciągnąć. Dbaj o niego mocno, pozdrowiena.

Gość whm
uśpij go:)

pies moich rodzicow tez mial problem z uchem. zaczelo sie od tego ze zaczal okropnie smierdziec, a pozniej byl osowialy i byli u weterynarza i ona wyczyscil ucho, dal antybiotyk i krople. przeszlo po kilku dniach ale lekki przez okolo 2 tyg mu dawali. weterynarz powiedzial, ze psy z dlugimi wlosami maja takie problemy - i one ciagle moga powracac. tego psa maja kilka lat i 1y raz to sie zdarzylo.

Gość zmien weterynarza