Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goja goja

zrobilam dobrze czy zle ????

Polecane posty

Gość goja goja

W sobote bylam u cioci ta poprosila mnie bym weszla na komputer jej niespelna 16 letniej corki bo podejrzewa ja o romans z 30 letnim rozwodnikiem z 2 dzieci dodam ze ten mezszczyzna jest szwagrem jej syna wahalam sie ale jak zobaczylam w jakim ciocia jest stanie zgodzilam sie posciagalam wszystkie hasla odzyskalam skasowane archiwum i co sie okazalo ze byli razem w gorach i sie z nia przespal ciocia wiedziala ze ona bylach w gorach ale z bratem i jego zona a jego przysiegali ze tam nie bylo byly ich wspolne zdjecia wyznania na archiwum gg ciocia jest po rozwodzie i zadzwonila do bylego meza co ma w tej sytuacji zrobic a on powiedzial ze jej nie wierzy i musi widziec zdjecia i archiwum wtedy dopiero uwierzy ciocia znowu chce zebym weszla na kompa i wydrukowala archiwum i zdjecia ale ja od tego czasu jak grzebalm w tym kompie czuje sie podle i nie wiem co mam zrobic nie chce tego drukowac ale jak przyjdzie z brzuchem to bede miala wurzyty sumienia doradzcie prosze co w tej sytuacji powinnam zrobic

Gość blond sweet blond
jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć B. sorry.. moim zdaniem dobrze matka robi, tak samo bym postąpiła

Ja to bym Ci łapki obcieła za grzebanie w moim kompie. I co to za rodzina??? Brat kryje romans nieletniej siostry zamiast stłuc tego faceta na kwasne jabłko??? A mamusia czemu nie zrobi rabanu, na co czeka??? Czemu nie interweniowała wczesniej???

Gość goja goja
brat kryje romans bo jest pod wplywem zony a to jej ukochany braciszek a matka juz interweniowala wczesniej tylko ze z niej robili idiotke ze ma schizy ze mieidzy nimi nimi nic nie ma miala tylko wydruki z telefonu

Gość goja goja
blekitna laguna jest taki program ggundel

Gość ***********************
straszna historia :O doprowadz wszystko do konca,czemu chcesz ja kryc, kiedys bedzie ci wdzieczna,bo to jeszcze dziecko a tego kolesia ukarac za seks z nieletnia :O to co robisz,robisz w dobrej wierze, nawet jak ta 16-latka sie na ciebie wkurzy

Gość goja goja
no moja kumpela tez mi powiedziala ze mam wydrukowac a swoja droga to ten moj caly kuzyn juz sie pokapowal ze to ja weszlam na kompa i mi wypisuje glupie teksty na gg i komorke kurde na prwde nie wiem co zrobic jak to wydrukuje bede sie czula jak najwiekszy kapus a jak nie to dalej sie to bedzie ciaglo az sie skonczy nawet wole nie myslec czym

Gość blond sweet blond
kapuś? ja bym się czuła jakbym spełniła dobry uczynek - dla tej panienki. tylko doceni to za jakiś czas dopiero.. a nie szkoda ci tych dzieci kuzyna? i żony?

Gość goja goja
no wlasnie tylko jak gnoja ukarac wystarcza zdjecia i wydruki archiwum z gg ????????

Panienka ma 16 lat, więc prawnie nic nie zdziałasz. Jak juz zaczęłas w tym grzebac to moze wystaw te wydruki na forum publiczne. Takie gnoje panicznie sie boja ujawnienia swoich wyczynów.

Forum publiczne znaczy sie dla rodziny i znajomych.

Gość aggii.....
dobrze zrobiłas małolata nie wie co robi, zmarnuje sobie zycie

Gość goja goja
laguna musisz wejsc do pliku gdzie masz zapisane gg potem na profil z ktorego chcesz odzyskac archiwum i tam jest plik archives. dat otwierach do w tym programie i archiwum sciagniete oczywisie jesli przed tem nie bylo kompaktowane i najlepiej wylacz w tym czasie gg

Gość a ciekawe czy w wieku 16 lat
nie jest to karalne?????????? a jak ci facet jeszcze raz zagrozi to postrasz go ,że zadzwonisz do jego zony😡

Gość blond sweet blond
nie jest to karalne. tzn słyszałam, ze sex z nieletnią (ale jużnie gwałt ścigany z urzędu tak jak poniżej 15lat) teżmoże być karalny - i rodzica coś tam mogą ale wątpię aby wnosili o to.. ja bym za grzebanie w mojej rodzinie nie tylko łapy obcięła swoją drogą:O a to co tobie pisze KONIECZNIE drukuj i zapisuj na kompie także - będziesz w razie czego dowód że ci grozil itp..

Section 1... 70 messages undeleted Section 2....0 messages undeleted Section 3....0 messages undeleted Section 4....0 messages undeleted Section 5....0 messages undeleted Section 6....0 messages undeleted press enter biore enter a tam nic:( co robic?

Gość goja goja
Ka ona jeszcze nie ma 16 lat bedzie miec dopiero w pozdzierniku

Gość blond sweet blond
ukończone 15 lat ma. to wystarcza

Gość kreskaaa
Laguna jak to zrobiłaś, co po tym enterze..bo ja nie daję rady :(

Gość kreskaaa
Z jakiego okresu można odzyskać to archiwum? Czy jest jakiś limit?

Gość goja goja
laguna to w takim przypadku ktos byl cwany i kompaktowal po usunieciu a tego juz sie tak latwo nie da odtworzyc ale podobno jakos mozna chyba ze cos zle robisz a to nie wyskoczy ci w tym okienku z tego programu tylko wlacz archiwum na gg

Gość goja goja
kreska od ostatniego formatowania kompa ja tu zaraz bede jako glowny haker na kafe :P

Gość kreskaaa
Dzięki dziewczyny..niestety to co chciałam nie odzyskałam..komp przeszedł format :( łeeee

Gość etertert
Nic nie powinnaś robić. Ta mała prawdopodobnie jest bardzo zakochana w tym facecie, to chyba jej pierwszy? Prawa nie łamią, bo ona ma skończone 15 lat. Zniszczycie jej życie, nie piszcie głupot że będzie wdzięczna. Nie pamiętacie już jak to jest być nastolatką i kochać? Sorry, ale nie powinnaś się mieszać do tego. To nie Twoja sprawa.