Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana soba

czemu ja tak mam?

Polecane posty

Gość zdruzgotana soba

Jestem w zwiazku juz prawie 2 lata. Na poczatku niesamowite przyciaganie, magia, motylki w brzuchu...potem mija lecz on pozostał dalej czuly troskliwy opiekunczy. Jednak ja zaczelam dostrzegac jego zle cechy. Zaczely mnie wkurzac pierdoły np to ze nie potrafił otworzyc piwa bez otwieracza, albo ze mama robi mu kanapki do pracy i ekstra wstaje dla niego o 5( facet ma 27 lat), albo ze nie potrafi naprawic wielu rzeczy, albo ze wciaz ma podteksty o zabarwieniu erotycznym(kiedys byly smieszne- teraz mnie wkurzaja), albo ze uwielbia gdy robie mu zdjecia...lubi patrzec na siebie...jakis narcyz...Zaczelam sie zastanwiac czy jest sens to ciagnac, bo jego tata wciaz za babami sie ogladal. Mial 3 zony i podobno jakies historie z kochanka...jestem zalamana. Nie wiem co dalej robic. CHyba powinnam byc dumna z mojego faceta, a tak nie jest, wciaz cos mi przeszkadza.CHyba nie doceniam tego co mam. Facet daje z siebie duzo a ja doszukuje sie wciaz czegos..i boje sie na zapas ze bedzie jak jego ojciec:( Co mam robic. Prosze niech ktos doradzi:(..

Gość romowertae
powiedz mu to co tu napisalaś?

Gość coooooooooo
27 lat i 3 żony ??? :D powodzenia... :p

Gość qeeeeeeeeee
ojciec mial 3 zony, nie on

Gość zdruzgotana soba
no wlasnie ojciec i z ostatnia byl podejrzany o jakas kochanke ale nie wiadomo czy to prawda. Dziewczyny czy wy byscie nie baly sie ze moj facet majac takiego ojca moze tez tak robic? :(

Gość zdruzgotana soba
chcialabym by nam sie ułozyło ale widze tyle przeszkod a drodze. Moi rodzice nie akceptuja go wlansie ze wzgledu na jego ojca...smutno mi bardzo :(

Gość qeeeeeeeeee
oglądałaś testosteron? a może pomyśli jak Janusz "...i dlatego nigdy nie będe taki jak ty..." (słowa do ojca)

Gość testosteron to film dla debili

Gość frugaj
ohoho krytyk sie znalzł

Gość zdruzgotana soba
nie rozumiem zbytnio polaczenia tego cytatu z moim problemem..;/

Janusz miał za mu złe, ze on latał z kwiatka na kwiatek i ze przez to jego matka cierpiała i on pewnie też.