Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłłłamana

Zostawił mnie dla 18!!!!!!

Polecane posty

Gość podłłłamana
ciekawska tak zrobię bo żyć z nim ???? NIEMA SZANS!!!!

no nie wiem jak ja bym się zachowała ..serducho podeszło by mi do gardła..a z 18 no daj spokój , tych faceta jebie coś w deklach

Gość slona lza....
wroci. 18 letnia kobieta nie da mu dojrzalosci i milosci. da m tylko pusty seks.

Gość podłłłamana
Tak wali mu zdrowo!!!!!! I to dlaczego odszedł to moja wina bo ja to i tamto nie tak jak trzeba.Nigdy mnie nie kochał!!! Pozostaje mi życzyć mu by poczuł się kiedyś jak ja!!!! To wystarczy!!!!!!!!!!!

facet jest 12lat od niej starszy sex i nic więcej-ta wcale to nie jest pocieszające ..ale siksa się zajara pokojem w hotelu i wypadem na mazury ale jeszcze trochę a nasz pan wymięknie jebie zazwyczaj 40latka a ten ma widocznie szybsze przejście na debilizm zwany rypaniem młodej

kobiety są silne -trzymaj sie ,ułożysz sobie życie a on frajer przypomni sobie ,ze miał zone i dziecko

Tylko poczekaj,dziewucha znajdzie sobie rówieśnika a on zostanie sam jak palec.A ty wtedy powiesz :Won mi stąd.W każdym razie jestem z Tobą.🌼.

Gość Nie warto się matwić gnojkiem
Widocznie sam nie jest jeszcze wystarczająco dojrzały i nie rozumie słów które Ci ślubował... Ale tak to już jest z facetami

Gość maryss
z przerazeniem kliknelam na ten temat, bo nie dalej jak rok temu moj facet (36lat) zostawil kobiete (rowiesniczke) z ktora byl od kiedy sie urodzilam czyli od 18 lat. dzieci na szczescie nie mieli, a zostawil glownie dlatego ze sie spierdolilo, znudzilo, podobno kilka lat zyli osobno, ale co do chrupiacego ciasteczka, hmmm..... no prawda teraz ma tak samo (o ile nie epiej:D) jak kiedys gdy byl mlody no ima sie czym popisac:))

Gość maryss
Zapomnialam dodac, chyb to jest oczywiste ale dodam jakby co, kocha mnie jak nic na tym swiecie, nie ma pracy, ja sie ucze w liceum, nie mamy na wycieczke d ochorwacji, raz mamy na fajki raz nie, w lodowce zazwyczaj echo o ile musztarda go nie przytlumi, i jest zajebiscie, bo mi kasa nie potrzebna do szczescia tylko on, i wzajemnie

Gość iuiuyyloy
ciesz sie dziewczyno....

Gość zakochana_90-90
Poprostu frajer i tyle! niedojrzaly.. polecial na jakas malolate:/ Ona go zostawi bo nie bedzie z takim starym przeciez do znajomych chodzila.. i zostanie na lodzie :) nie martw sie, kij ma 2 konce :)

Gość Natalcia 17**
Zdrada jest zawsze bolesna,.. wspolczuje Ci bardzo i mam nadzieje, ze jakos sobie z tym wszystkim poradzisz!.. pamietaj o tym, ze dziecko tez to przezywa.. moze Twoj maz po jakims czasie zrozumie, ze taka mloda dziewczyna nie moze dac mu tego, co Ty. on juz nie ma pewnie tyle sily i ochoty na imprezy jak ona. zmeczy go zycie z jakas rozkapryszona dziewczynka to bedzie chcial wrocic.. a skoro piszesz, ze go kochasz... tylko okresl jasno zasady!!

Gość wiesz kiedy jej się znudzi
ja będzie musiał do waszych dzieci na widzenia przychodzić i zabierać je na wakacje. i płacić alimenty - ojj znudzi się jej i to szybko.. bo nie pozbawisz go praw rodzicielskich ot tak nawet jakbyś bardzo chciała - więc nie ma się co zastanawiać.. tylko mu nie odpuszczaj potem, jak ona go zostawi, bo już zawsze będzie uciekal do młodych dup. jak już nie będzie miał jak zbajerować głupią małolatę to dziwkę zawsze młodą znajdzie..:O

Gość kocicaa
weź go wal, zostawił Cię tzn że nie jest Ciebie wart. Jeszcze pewnie sobie kogoś znajdziesz i ułożysz zycie. Nie nalezy się załamywać. A on i tak pewnie z ta młoda małpa długo nie pobędzie.

tak jak pisza inni. pusty seks i nic wiecej. on bedzie chcial wrocic bo ona mu sie znudzi, a jak znam zycie Ty go przyjmiesz z otwartymy ramionami, bo dziecko. dla dobra dziecka kobieta jest w stanie zaakceptowac to ze jej facet ja zdradza z wieloma kobietami. na Twoim miejscu uknulabym plan. dwiedz sie gdzie teraz mieszka, albo czy palnuje jakis wyjadz z siksa. w sostaniej chwili przywiez mu dziecko (bo to tez jego dziecko, mozna rozwies sie z mamusia ale nie z dzieckiem), zostaw, niech sie nim zaopiekuje bo Ty musisz szybko jechac gdzies daleko do rodziny bo jakis wypadek czy cos sie zdarzylo.

Gość maryss
jak nie ma milosci, to nie wroci, moj 36 chlopak przezywa teraz druga mlodosc i milosc chyba silniejsza jak ma gowno we lbie to wroci bo sie znudzi, ale z tego co wiem rowiesnikowi po jakims czasie znudzi sie np moj kolor oczu i pojdzie w huj starzy jak sie zakochuja to prawdziwie a ja jakos nie przypominam sobie zeby spodoba l mi sie facet ponizej 30 wiec ani ja jego ani on mnie nie zostawi

Gość maryss
a slona iza skoro sama nie przezywala teog niech sie nie odzywa, sex mu daje tak jak on mi i to cudny

maryss masz 18 lat prawda?! a wiec pogadamy jak zrozumiesz co to jest rodzina -i w wieku 30lat stracisz męża i ojca swoich dzieci. niestety- nie wszystkie ale są takie młode kobiety, które nie zdają sobie sprawy ,ze właśnie rozbijają komuś rodzinę tylko po to aby się pobujać po dyskotekach za kasę pana po 30;) jeżeli twoje uczucie przetrwa to gratuluje i powodzenia. tez byłam w twoim wieku i jak widziałam ,że facet ma obraczke na palcu to mnie to odpychało a nie wabiło. co innego rozwód i zgodne rozstanie a co innego kierowanie się penisem a nie rozumem. jak już chcesz takiego pana to poczekaj na rozwód a nie pchasz mu się do wyra. a zazwyczaj jest tak ,ze facet który zdradza wcale nie chce się rozwodzić bo mu tak wygodnie-w domu obiadek w hotelu rzniecie-i wykorzystuje obie panie.zreszta to nie dotyczy tylko facetów ,panie tez zdradzają

zresztą co ja będę się rozwijać w tym temacie wystarczy to przeczytać:,,Zapomnialam dodac, chyb to jest oczywiste ale dodam jakby co, kocha mnie jak nic na tym swiecie, nie ma pracy, ja sie ucze w liceum, nie mamy na wycieczke d ochorwacji, raz mamy na fajki raz nie, w lodowce zazwyczaj echo o ile musztarda go nie przytlumi, i jest zaj**iscie, bo mi kasa nie potrzebna do szczescia tylko on, i wzajemnie\'\'....przecież to żałosne:o i z czego wy żyjecie twoi rodzice was utrzymują..pewnie zona sama nieroba wykopała:D

Gość podłłłamana
Widzę dużo wpisów :-) Piszecie dużo mądrych rzeczy i od razu mi jakoś lżej na duchu.Dziękuję wam. Ciekawska jesteś po prostu super,ładnie nagadałaś tej małolacie!!!

Gość maryss
droga ciekawska po 1 nie mieli slubu po 2 do dzis sie kumpluja, razem pija, spotykaja sie, pozyczaja filmy po 3 jak sie rozstawali nachlali sie wina i ze smiechm majatek tak zwany dzielili po 4 on nie pracuje i za bardzo nawet na fajki nei mamy, o motelu nie wspombne co dopiero hotel po 5 zdecydowanie bardziej wole laczke czy inny kamien:) pzdr

Gość maryss
nie bylas w takiej sytuacji wiec ZAMKNIJ MORDE bo nie jestem DZIWKA wspolczuje podlamanej ale takie osobniki jak ty nie powinny sie wypowiadac poza tym dzieko on chce miec ze mna za jakis czas, poki co oprocz psa innych dzieci nie ma

Gość maryss
znalazlam ostatni wpis, juz ci nie wspolczuje, widocznie cycki ci wisza nie dbasz o siebie, nie potrafisz nim zakrecic, bo sie znudzil, facet w tym wieku jeszcze lubi poslec a nie czytac gazete i ogladac mecze widocznie zapuscilas sie i to niezle, chodzisz po domu jebiaca gownem dzieci, moze i on sie znudzi, ale watpie zeby wrocil do ciebie, moze sobie najdzie 30latke ale bardziej zadbana

Gość podłłłamana
maryss idz ty się lecz!!! Wypowiadasz się o rzeczach o których nie masz pojęcia.Życie przed tobą i też wiecznie jędrna nie będziesz .Nie pisz już nic bo się kompromitujesz!

Gość no nieeeeeeeee
maryss--> no tak dziecko jeszcze z ciebie, twoja reakcja skresla cie w moich oczach, skoro 36 latkowi odpowiadasz to kiscie sie razem w sosie przyprawionym wasza glupota :P jestem przekonana ze za roczek bedziez miala go dosc, bo ty jeszcze masz sznase sie rozwiajc on juz raczej nie, poczujesz roznice jakie sa miedzy wami

Gość geenarr
no wiec z drugiej strony barykady - jak mialam 22 lata, zostawil dla mnie rodzine facet 14 lat starszy. jego decyzja, latwa nie byla, ale - z perspektywy trzech lat - chyba sluszna - my mamy sie bardzo dobrze, jego byla znalazla innego faceta, jest happy (utzrymuja kontakt, dzieci). o mlodych dupach nie chce mi rozmawiac, to debilne teorie - jak sie zkims wiazesz na stale, to raczej nie tylkos eks, bo to latwo kupic lub dostac bez zwiazkow.

Gość geenarr
acha, zeby nie bylo, ze pochwalam decyzje Twojego faceta - po prostu sa rozne scenariusze, rozne zakonczenia i tyle.

IMO:olac,wyrzucic,nie kontaktowac sie,zadbac o siebie,w zadnym wypadku nie pozwalac wrocic(wiem ciezko)bo zdradzi znowu jak zobaczy,ze zawsze go przygarniesz...z czasem...zapomniec i znalezc innego,pobawic sie troche wlasnym zyciem

maryss --i to właśnie świadczy o twojej niedojrzałość i nieumiejętność trzymania nerow na wodzy:\'\'widocznie zapuscilas sie i to niezle, chodzisz po domu j**iaca gownem dzieci, moze i on sie znudzi, ale watpie zeby wrocil do ciebie, moze sobie najdzie 30latke ale bardziej zadbana\'\' ......... tylko zrób maturę zanim zrobi ci to dziecko;) ja tu wcale źle nikomu nie życzę-napisałam wcześniej pierw rozwód lub rozstanie(w twoim przypadku) a później nowy związek. jeżeli u ciebie była zachowana właśnie ta kolejność to ok. i nie pisz do mnie ,,ZAMKNIJ MORDE \'\' bo nie przypominam sobie żebym nazwała cie dziwka.