Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłłłamana

Zostawił mnie dla 18!!!!!!

Polecane posty

Gość maryss
i GEENARR ma racje!!! jedna porzadna, powiedziala to czego nie umialam nazwac swoimi slowami, chcialabym jeszcze cos dodac ale dupa tam, geenarr ogolnie dobse napisala, masz racje dziewczyno!

Gość maryss
po 1 nie nazwalas doslownie dziwka, ale to mialas na mysli po 2 latwo wyprowadzic mnie z rownowagi, szczegolnie ze juz slyszalam od niejednej osoby takie pierdolenie po 3 pisalam ze dziecko bedzie za jakis czas i tak bedzie, po 4 oni nie byli malzenstwem po 5 najpierw, nie pierw

Gość maryss
odpowiadamy sobie nawzajem, i niwe pisz mi ze jestem glupia, bo nie bylas w takiej sytuacji, jak jedna porzadna napisala zycie pisze wlasne scenariusze, poza tym skoro po 1,5 roku mieszkania z nim nadal jest zajebiscie, a oboje nie mamy zamiaru niczego zmieniac to tak bedzie ijuz, moze kiedys sie spierdoli moze nie, jest dobrze a ja zyje chwila

Gość maryss
droga podlamana mam pojecie o rzeczach o ktorych nawet ty mozesz nie miec, wiem ze jedrna nigdy nie bede, ale skoro juz bylas z tym facetem, to nie powinnas myslec, ze on bedzie z toba, obojetnie jak bedziesz wygladac,obojetnie jak wam sie w domu lozku bedzie ukladac, zwiazek trzeba pielegnowac ty widocznie zaprzestaas to robic

Gość maryss ty masz pojecie
ale z czego będzie kartkówka w szkole:D

Gość zołaza1
maryss , ale ty głuputka jestes drak-guenn:D

Gość podłłłamana
Wiecie co?Jak czytam te wasz wpisy to 90 % jest po mojej stronie ale mnie ciągle jest żle !!!!! Teraz jest z nią ,ja tęsknię ,szlocham i co mi to da? Jutro znów muszę być twarda i udawać że mam to gdzieś!!! Chyba wpadam w depresję........nie interesują mnie inni faceci .Powiedzcie za co ja go tak kocham???????????????

nie ma się co okłamywać będzie bolało jeszcze długo-ale przyjdzie i ten czas ,że wstaniesz i powiesz dosc jestem wolna

Gość maryss
a Ty masz wyjatkowo plytkie texty, zebys nie myslala, ze fajne To ze wy jestescie stare pizdy, jebiace dzieciecym gownem to juz nie moja wina. O zwiazek trzeba walczyc, ja jestem mloda,daje mu i 2ga mlodosc i 2milosc silniejsza o d tamtej i piekny sex, a za kilka lat dizecko I HUJ WAM DO TEGO, wezcie sie za siebie za te wiszace cycki i pizdy, tluste klaki itd po bedizsecie sama, a ja wma sie wirtualnie w oczy bede smiac HA!

Gość maryss
NO CIEKAWSKA DAWAJ TE MOJE BLEDY, NIE LICZ TYLKO LITEROWEK, LUB TEGO ZE NIE UZYWAM ZAWSZE PRZECINKO I KRESEK NAD LITERKAMI, BO W NECIE TO NIE SA BLEDY

Gość wy we dwie to chyba nigdy
nie przestaniecie