Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanilla__

Włosy nijakie

Polecane posty

Gość Vanilla__

Mam półdługie, liche włosy, które kręcą się lekko na końcach, ale właściwie wyglądają jak siano. Po ich wysuszeniu wyglądam jakbym przespała się z mokrymi własami :/ Jaka fryzura? Może ktoś ma podobne włosy?

Gość dziczek
witaj:) tez miałam taki problem, a załatwiłam go tak: zrobiłam sobie biogeneracje u fryzjera-35zł i kupiłam fajną prostownice na allegro CARMY-69zł, po wyprostowaniu włosy robią si takie głatkie i błyszczące:)

Bardzo niedużo zapłaciłaś za tę regenerację...własnie przeglądam cennik nowo otwartego salonu i tam są ceny od 50 do 70 w zaleznosci od długosci włosów....no a prostownica też mi nie słuzy, równiez jest siano, mimo że uzywam jedwab :O

Gość inner_silence
Co do używania jedwabiu to trzeba z nim uważać, zbyt częste używanie podowuje odwrotny efekt. Stosuje sie go tylko i wyłącznie do baardzo zniszczonychj włosów. Kiedy włosy są w miarę dobrym stanie a nakładasz jedwab po każdym myciu stają się jakby przeszły spaloną trwałą. Bardzo dobra jest odżywka (do kupienia w aptece) Hennna Vax do włosów ciemnych i do włosów blond. Po umyciu nakładasz na włosy, opatulasz je żeby było ciepło i nosisz jakieś 15 - 30 min. po niej naprawdę włoski sa jedwabiste i lśniące no i po takiech kuracjach(2 razy w tygodniu) ich stan poprawia się . POLECAM!!!!!