Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka 30

Praca w przedszkolu

Polecane posty

Gość jagodka 30

czy ktos pracuje jako nauczyciel przedszkola?Bo ja skonczylam nauczanie przedszkolne ale nigdy w zawodzie nie pracowalam-czy ciezko jest? bo nie mam zdolnosci plastycznych np i czy sa jakies pomoce z ktorych mozna korzystac?

Gość tronika
tylko w państwowym, absolutnie nie w prywatnym!!!

Gość jagodka 30
a dlaczego nie w prywatnym bo akurat jest oferta w prywatnym tzn siostry zakonne prowadza ale ja nie mam doswiadczenia

Gość jagodka 30
naprawde nie ma na kafe nauczycieli?przeciez to wakacje

Gość nie jest żle ale a państwowym
więcej luzu....a pomoce w prywatnych sa lepsze

Gość ja pieprze
gdzie ty miałaś rozum przy wyborze szkoły??Najpierw sie uczysz iles tam lat a potem pytasz gdzie można pracować?Matołek jesteś

Gość jagodka 30
wiecej kultury kobieto wyzej nie jestem matolkiem ale nie bylo pracy dla mnie a teraz jest oferta wiec pytam osoby doswiadczone a ty zamiast dogryzac zajmij sie czyms pozytecznym

Ja pracowalam rok w przedszkolu...Panstwowym. I bylo OK. Praca jest fajna, w dzisiejszych czasach pomocy jest mnostwo nawet jak masz dwie lewe rece to dasz rade. Pelno ksiazek, specjalnych wydawnictw, no i starsze kolezanki ;) Ja z plastyka tez jestem na bakier. Ale nadrabialam muzycznie ;) Dobrze mi się pracowalo, choc nie mialam doswiadczenia, bo to zaraz po studiahc bylo. Ale... jak dostawalm wyplate, to czulam sie, jakby ktos dawal mi w twarz... tyle w temacie ;]

Gość ukajan
to fakt zarobki sa straszne

Taaa...poniżające wręcz... I nie zrozumcie mnie źle - nie jestem jedna z tych broniących i użalających się nauczycielek - jak to nam nauczycielom źle.. Nie... Po prostu, uważam że takie pensje wogóle NIE powinny ISTNIEĆ! W żadnym zawodzie! Bo tojest upokarzające... Jak ja mam startować w dorosłe życie, rodzinę zakładać, usamodzielniać się, za nie cale 800 zeta na rękę??? Bo tyle dostawałam w przedszkolu (nauczyciel stazysta)...