Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngieAva666

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość AngieAva666

Odbyłam stosunek 13 dni temu, niestety prezerwatywa była nieszczelna. Po 32 godzinach przyjęłam tabletkę \"po stosunku\". Od około dnia po przyjęciu tabletki odczuwam mdłości, zgagę i osłabienie. Często siusiam. 3 dni temu robiłam test, wynik negatywny. W dzień robienia testu pojawila sie brązowa wydzielina przemieszana krwią, od 2 dni prawie sama krew. Jednak ilość nie wskazuje na miesiączkę. Termin miesiączki przyjdzie dopiero za około 4-5 dni. Czy ktoś moze mnie chociaż naprowadzić czy to ciąża, czy to zmiany hormonalne na skutek tabletki. Co jest możliwe a co sie wyklucza. Wielkie dzięki

kobieto, bierzesz jakies tabletki i nie wiesz nawet jakie sa skutki uboczne?!:o po tej tabletce sa mozliwe mdlosci, krwawienia, to jest ogromna dawka hormonow i dlatego

Gość AngieAva666
Wiem jakie są skutki, ale nie wystąpiły bezpośrednio po przyjeciu, czułam sie normalnie po tych tabletkach. Dopiero po 3 dniach wystąpilo krwawienie przemieszane z wydzieliną. Objawy powinny wystepowac okolo 3 godizny po przyjeciu

Gość AngieAva666
Poza tym zgagi i częstego oddawania moczu nie przewidzieli. A reszta objawów plus te podane odpowiadaja ciązy.

po tej table tak jest możesz mieć miesiączkę w tym miesiącu a może bardzo Ci sie opóźnić, ja przez nią rozregulowałam sobie cały cykl. Nie jesteś w ciązy skoro test pokazał negatywny wynik. Dla pewności idx na badanie krwi

Gość *Martitkaaa*
Ile Ty masz lat? U kazdego sa inne skutki jakby mieli wszystkie wypisywac, ktore moga wystapic to by im braklo stron. A poza tym nawet jak jestes w ciazy to bys nie miala objawow tak wczesnie

Gość AngieAva666
zastanawiam sie czy nie za wczesnie bylo na ten test, bylo na nim napisane ze 10 dni po stosunku. To nie bylo nawet pełne dziesięć, do tego powiedziano mi ze mogę z nerwów sobie sama te objawy przywolywać. Cóż, zrobię go ponownie w dniu spodziewanej miesiączki a potem pojdę na krew. Dzięki uzależniona, trochę mnie uspokoiłaś

Gość AngieAva666
19 i nigdy nie bylam w takiej sytuacji. Stąd ta panika

będzie dobrze, ja też bardzo źle się czułam po tym, nawet wymiotowałam i plamiłam,ale miesiączka była znacznie później

to jest totalne rozwalenie gospodarki hormonalnej na jakiś czas więc nie ma co sie dziwić

Gość maxima123
a na przykład ja sie wzięło te tabletko okres się spóźnił ale przyszedł to drugi (czyli ten za miesiąc) może sie przez te tabletki także spóźnić/

Gość AngieAva666
Sprostowanie. 1-3 dni wszystkie objawy. Ale ta krew to dopiero po 10 dniach, jak test. Zle sformuowałam

Gość AngieAva666
blonde ;p

Gość AngieAva666
Jeszcze jedno. Po jakim czasie, jak długo i czy obficie u was wystepowały te plamienia? Bo ja mam tego dosyc sporo chociaz zbyt malo zeby stwierdzić ze miesiączka. Czytałam ze ten śluz i krawawienia mogą wystepować podczas implantacji...

Gość Radio Maryja
Ty durna: nie widzisz ze to ciaza? I to blizniacza!!!! Dlatego masz tyle objawow {cool] Gratulacje Mamusiu ❤️

Gość AngieAva666
Nie rozumiem jaki masz cel odpowiadając w ten sposób. Ludzie proszą o pomoc a tu odpisuje jakiś idiota bądź idiotka i nabija się z innych lecząc swoje jakże rozległe kompleksy. Proponuję psychologa lub psychiatrę. I serdecznie pozdrawiam

Gość Whitelaguneee
Zrób test, chociaz nie wydaje mi sie zebyś była.