Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerlik

JAK PRZYMOCOWAC WELON W ROZPUSCZONE WLOSY?

Polecane posty

Gość kerlik

to ze nie bede miec koka i zadnych upiec jest pewne bo nie podobam sie sobie w takich fryzurach a chce w ten dzien czuc sie i wygldac pieknie :) nie widzialam jeszcze nigdzie na zdjeciach welonu i rozpuszczonych wlosow, da sie go jakos umocowac?

Gość tatianaa
a nie chcesz ich tak troche upiąć do góry..mogę ci wysłąć zdjecia jakie znalałzam na internecie, podaj maila jakby co;)

Gość kerlik
a nie mozesz podac linka?nie mam maila,musialabym zalozyc ;) wlasnie chcialabym nie upinac ich wogole,najwyzej wpiac jakis kwiat,ale nie wiem czy to wogole mozliwe...

Gość tatianaa
niestety nie bo ja je kiedys sciągnełam do komputera i nie wiem skąd one były...

Gość tatianaa
wpisz w googlach fryzury ślubne,jest duzo fryzur na rozpuszczonych włosach z welonami

Pracowałam kiedyś w salonie ślubnym i wiem, ze welony wpięte w rozpuszczone włosy wypadają. nawet jak były super poprzypinane. jak cie chcesz koka to podepnij chociaż część, taki kucyk nad rozpuszczonymi włosami ;) A tak poza tym rozpuszczone włos nie są wygodne na weselu, bo jest gorąco i za chwilę robią sie z nich \"strączki\" :O

Gość panczurka
Spójrz tutaj na numery np. 5 i 20 (nie jest pokazane jak to zrobić, ale widać, że to możliwe): http://www.weddingchannel.pl/?p=MjtwbDswOzA7NTYw Jaz chcę wyglądać tak jak to jest właśnie u tych babek na zdjęciach. Będę cudować w domu, jak dostanę już welon. Myślę o tym, żeby podszyć pod welon cieniutką opaseczkę (w miejscu gdzie jest koronka, więc nie powinno tego być widać). Ale będę się starała z całych sił. Na wypadek gdyby jednak nie wyszło poproszę Cię tatianko o zdjęcie: justol@tlen.pl

Gość tatianaa
posłałam co znalazłam na szybko,jak jeszcze coś znajdę to pośle;)

Gość panczurka
Bardzo dziękuję tatianaa! Bardzo ładne fryzurki, zwłaszcza ta na zdjęciu w sepii :) Tylko nie wiem, czy u mnie przetrwają loki (mam proste włosy) :( Ale może się uda, zapytam fryzjera ;)

Gość tatianaa
moja kolezanka ma proste włosy z natury,a na ślub fryzjer jej pokręcił i sie udało,fryzura utrzymywała się jeszcze 3 dni po weselu;)będzie dobrze pozdrawiam

Gość tak czy inaczej
w rozpuszczone włosy nie wepniesz welonu. prędzej czy później welon zacznie się zsuwać i rodzaj włosów nie ma tu żadnego znaczenia. spędzisz ślub i wesele co chwila sprawdzając czy masz jeszcze welon na głowie? jedyne sensowne rozwiązanie to podpięcie niewielkiej części włosów, które podtrzymają welon. z daleka nikt nawet się nie zorientuje, że nie masz w 100% rozpuszczonych włosów, a welon nie spadnie. można go dodatkowo wtedy wsuwkami przymocować do włosów.

Rozpuszczone włosy powiadasz??? Wiesz niezależnie od gramatury i rodzaju włosów bedziesz miala po 3h zabawy niezły rozpieprz na głowie, nie wspomne już o przepoconych kosmykach na karku. Widziałam dwie takie panny młode i wygladały po paru godzinach tanców okropnie :O Ps. moze chociaż górę podepnij??

Gość oollkaa
ja chyba mam większy problem bo mam krótkie cienkie włosy i nie mam pojęcia jak do nich przymocować ten grzebyczek z welonem, Po chwili zazwyczaj zsuwa mi sie z głowy. ktoś ma pomysł co zrobić z welonem na krótkich włosach?

Gość kerlik
haris pilton - ty zaczelas,ja tylko odbijam pileczke ;) a na powaznie...wlasnie wczoraj ogladalam komedie romantyczna na hbo comedy i taka diewczyna szla do slubu wlasnie z welonem i rozpuszczonymi wlosami! pieknie to wygladalo, miala lekko pofalowane i suknie taka jak mi sie marzy z gorsetem... nie wydaje mi sie zeby potem mi wlosy jako oklaply specjalnie alo zebym byla przepocona, bo przeciez nieraz bylam na weselach czyis wlasnie w rozpuszczonych i moje wlosy wygladaly dobrze caly czas :) no moze przy wiekszych tancach troche gorzej, ale 1 rzecz tor aczej splywajacy makijaz... mysle ze sprobuje zrobic koka i sprawdze jak bede wygladac, ale raczej to nie dla mnie... zawsze chodze w rozpuszczonyc i w dniu slubu chce sie czuc soba...swobodnie i pieknie...a kiedy bede miala fryzure w ktroej nie czuje sie pewnie bede sie caly czas zastanawiac jak wygladam...

Gość sadasdasdasdasdasd
widzialam zdjecie cameron diaz kiedy byla modelka w rozpuszczonych wlosach i welonie. da sie.

Gość zzzzhfghfg
moze ktos tak szedl do slubu? w rozpuszczonych wlosach?

Gość uytuytuty
poprosze o fotki jezeli ktores z was szly w takiej fryzurze do slubu lub maja cos interesujacego, zwlaszcza zwracam sie do tatiany moj mail: kasia5100@op.pl

Gość poproszę o fotki
welonu do rozpuszczonych zupełnie włosów. Bo też mam ten sam problem. santiago-83@o2.pl

Gość cvcxvcxv
nikt nie ma fotek...? :( slijcie! :)

Gość a jakby natapirować
a jakby natapirować???