Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blackdeath

Moja kobieta ma przyjaciela

Polecane posty

Gość do dyniogłowy
post mi nie wchodzi moim zdaniem lepiej że odeszła teraz a nie po ślubie i poważnych deklaracjach... a jak koleś się nią znudzi, to wróci.. zobaczysz.. mało kto chce być na dłużej z kimś kogo tak łatwo omotać i uwieść - z obawy, że kiedyś jemu ktoś ją omota, uwiedzie i odbije..

Gość ursulla
zal mi was chlopaki ale prawda jest taka ze jest cienka granica. kobieta lub zeby facet potrafil ja zdominowac ale nie lubi, kiedy ja przytlacza

Gość eeeep
Zwiazek w ktorym strony zakazuja sobie nawzajem zewnetrznych przyjazni zawali sie predzej czy pozniej. Rzecz nie polega na zakazywaniu ... Na miejscu autora pomyslalbym co jest z nim nie tak ze odczuwa zazdrosc - czuje sie gorszy od tego kolesia ? W takim razie juz przegral ... Zerwij z mysleniem w kategoriach seksualnej konkurencji. Lepiej sam poszukaj sobie przyjaciół/ek ...

Gość jim
ursulla ja nie potrzebuję niczyjego żalu - jak się stało to tak musiało być. nie byłem widocznie jej wymarzonym partnerem więc nie zamierzam płakac i rozczulać się. Jak nikogo nie znajdę to mogę być sam żadnego zmartwienia a na pewno nie będę się udawał przed dziwczyną innego niż jestem - jak się nie podoba to zawsze jak to udowodniono już można zmienić mnie na inny model - bardziej dla danej dziewczyny odpowiedni :D pozdrawiam i raczej na tym topiku już się nie wypowiadam bo na temat już wyraziłem swoje zdanie

Gość jim
ps. żeby to było jasne - ja nie zakazywałem spotkań z jej przyjacielem bo wierzyłem że ona powinna zdecydować jak to rozegrać - ja zachowywałem się normalnie, praktycznie nie zaczynałem rozmowy o tym mężczyźnie a jak ona coś mówiła to tylko wysłuchiwałem aż do pewnej granicy po której już nie mogłem zachowywać się spokojnie i opanowanie ale to jest inna sprawa. jeszcze raz pozdrawiam

wiecie co laski ktore zostawiaja nas po dlugim zcasie w moim wypadku 5 lat nie sa nas warte poprostu

Gość kali100
pozamaiatane będzie niedługo

Gość wierna kobieta
Mam radę dla wszystkich panów w takiej sytuacji. Jeśli czujecie że tamten facet jest lepszy od was i kompensuje waszej kobiecie jakieś braki, to tak pewnie jest. I w tej sytuacji nie pomogą żadne pretensje czy zakazy, bo tylko pokażą, że rzeczywiście jej nie rozumiecie, a w kolejce czeka już facet który na drugie ma Zrozumienie i tylko czeka żeby utulić w żalu waszą kobietę po kłótni... Więc weźcie się w garść, i odwołajcie się do waszej ambicji, jeśli takową posiadacie. Po prostu bądźcie lepsi od niego. Zastanówcie się, czego wasza kobieta szuka u tego faceta. jeśli tylko zwykłej przyjaźni, to może warto też się z nim zaprzyjaźnić? Jeśli czegoś więcej, to dajcie jej to. A jeśli nie potraficie jej tego dać, to puśćcie ją wolno. Zapewniam was, że nie kazdy facet tylko czeka żeby "zaliczyć" waszą kobietę. A poza tym, do tego potrzeba dwojga. Więc jeśli aż tak nie ufacie swojej ukochanej, to może warto w ogóle zastanowić się nad sensem związku... Co to za związek bez zaufania?

Gość Adam Ostrowski
Ja bym po prostu skopał ryj temu "przyjacielowi jakbym zobaczył ze między nim a moja dziewczyną są takie martwiące mnie relacje. Trzeba twardo i konkretnie. Nie ma co się rozdrabniać.. Miałem już z resztą taką właśnie sytuację. To nieciekawa sprawa. Nie bądźcie naiwni.. Pozdrawiam.

Gość gość
skoro "skopanie po ryju" to dla ciebie rozwiązanie takiej sytuacji, to jesteś idiotą. z drugiej strony twoje obawy są uzasadnione, bo żadna choć trochę myśląca kobieta nie będzie się trzymać przy takim palancie.

Gość gość
Autorze watku jak wyszla sytuacja? Mam podobny problem...