Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maha_zaborze

przerwana miesiaczka

Polecane posty

Gość maha_zaborze

Hej, mam problem ... na początku obawiałam się, że mogę być w ciąży, jednak dostałam krwawienie w czasie ... udało się ... ale mam problem. Dostała silne krwawienie wczoraj. I wczoraj zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne ... wieczorem miałam jeszcze krwawienie, ale dzisiaj występuje jedynie plamienie ... nie wiem czy to jest spowodowane tym, że zaczęłam brać tabletki czy to objaw tego, że może jednak jestem w ciąży. nie wiem co mam robić...boję się

niektóre kobiety tak reagują, że tabletki zatrzymują im krwawienie, nie martw sie ciesz sie bo ja miałam cały pierwszy cykl z tabletkami plamienia...

Gość maha_zaborze
mam nadzieję, że to będzie prawda, bo na prawdę się obawiam ... jak dobrze, że jest takie forum :)

nie martw sie, juz pisały tu dziewczyny z takim problemem jak Ty i wszystko bylo ok, po prostu tak zareagowałaś na hormony :)

Gość maha_zaborze
a moje krwawienie ma prawo powrócić czy raczej już w trakcie tego okresu zniknie...?

wszystko możliwe jest podczas pierwszych 3 miesięcy brania tabsów....krwawienie to może nie ale możesz mieć plamienia.możesz ale nie musisz.no i w czasie 7dni przerwy powinno wystąpić też krwawienie. ale jeśli jednak nie wystąpi to tez bez obaw....jak mowie wszystko jest możliwe.

Gość maha_zaborze
w czasie okresu krwawienie trwało 1 dzień...czy to może być objaw tego, że doszło do zapłodnienia? jesli był stosunek?