Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buahaha..ha

co mam mówić?

Polecane posty

Gość buahaha..ha

jak facet mówi kocham Cię, Tęsknię, nie mogę żyć, nie myśląc o Tobie, jesteś moim aniołem, chcę ugasić pragnienie Twoimi ustami itd. co mam odpowiadać? bo "dziękuję" brzmi głupio ;p :D:D

Gość hgfdsa
Może...ja też misiaczku?:D

Gość ursulla
powiedz mu - moje oczy swieca jasniej niz gwiazdy gdy ten miod splywa z twych ust. moje serce bije wtedy w rytmie slyszalnym jedynie dla twych uszu. lzy ciska sie mi do gwiazd by zrosic platki roz, ktore normalni ludzie zwa policzkami

Gość ja znam ja znam ja znam
powiedz mu: kochanie, Shakespeare nie powiedziałby tego lepiej

Gość buahaha..ha
ok, piękne, cudowne odpowiedzi :D a więc.....jak to teraz przetłumaczyć na angielski? właśnie chodzi o to, że bardzo łatwo jest napisać: thank u, i love you too itd....albo seni seviyorum ;] bo tak się składa że on nie zna polskiego ;p

Gość buahaha..ha
ok, piękne, cudowne odpowiedzi :D a więc.....jak to teraz przetłumaczyć na angielski? właśnie chodzi o to, że bardzo łatwo jest napisać: thank u, i love you too itd....albo seni seviyorum ;] bo tak się składa że on nie zna polskiego ;p

Gość buahaha..ha
ok, wszystko pięknie :D tylko jak to powiedziec po angielsku? ;p łatwo tak mówić thank u, i love you too , seni seviyorum itd. ale tak się składa, że on nie mówi po polsku :D