Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem złaaaaaa dziewczyna

ehh zdradzilam..

Polecane posty

Gość Jestem złaaaaaa dziewczyna

jestem ze swoim facetem od 4lat kocham go bardzo mocno.. ale ostatnio na dyskotece poznalam fajnego chłopaka maciek.. cudowny koles.. tanczylam z nim ciagle.. łapał mnie po tyłeczku i nie mialam mu za złe... poszlismy usiasc ..obmacywal mnie.. podobalo mnie sie to.. nie myslalam o bartku wtedy... zaczelismy sie calowac.. zaprooponowal zebysmy poszli do jego auta.. zgodzilam sie.. (nie bylam pijana) i w jego aucie zrobilismy to.. najgorsze jest to ze cudownie mi bylo z nim.. bartek mi nie dal nigdy tego co dal mi maciek w aucie.. nie wiem czy mam powiedziec to bartkowi :( pewnie mnie rzuci... ;( a ja go kocham...

Jeżeli byc go naprawde kochała to byc mu TEGO nie zrobiła. Nie wiedziałas jak Ci bedzie z tamtym mimo tego zdradziłaś swojego chłopaka. To od Ciebie i Twojego sumienia zalezy czy powiesz o TYM chłopakowi czy nie.

Gość **Johanna22**
Nie kcohalas go az tak bardzo .Widocznie ci czegos brakowalo jak zdradzilas ..

No rzeczywiscie bardzo go kochasz. Dośc specyficznie mu to okazujesz jak widać.

wiesz mnie tez dziewczyna zdrdzila poznala nowego faceta i po 5 latach mnie zostawila i cale moje zycie leglo w gruzach wszystkie wspolne plany kazda dziewczyna ktora zdradza nie zasluguje juz na tego faceta z ktorym byla

Gość Jestem zlaaaaa dziewczyna
aleja go kocham to zrobilam pod chwila impulsu :( on byl taki boski tak dobrzecalowal tak dobrze wszystko mi robil.. moj chlopak nigdy taki nie byl czuly.. mimo to go kocham i nie wiem czy mu powiedziec :(

Gość ojejku...
puściłaś się z byle kim to lepiej idź się zbadaj na HIV....

Gość etnaaa
zostaw go nie marnuj mu zycia:o dla mnie jestes szmata i tyle. Ja tez kiedys zdradzilam ale nie kochalam i umialam sie przyznac do bledu, zostawilam go bo stwierdzilam ze skoro go zdradzilam to nasz zwiazek nie ma sensu. Teraz mam cudownego chlopaka i nie wyobrazam sobie zeby go zdradzic o fuu:o

Gość ehh i jeszcze sie
chwalisz? oj dziewczyno zal mi twojego chlopaka.Przez 5 lat go oszukiwalas...wcale go nie kochasz, bylo tylko fajnie miec faceta bo kolezanki tez mialy co? Idz na ta dyskoteke jeszcze raz moze spotkasz kolejnego ktory robi ci dobrze...

Gość No co ty....
nie mow mu przeciez i tak nie bedziesz z maćkiem. A Barek cie rzuci i bedziesz sama.

Gość ile masz lat 15
??? hahahahhaha

Gość No co ty....
a wy wszyscy ze szmata zaraz. To był tylko sex bez zobowiązań , ciekawosc Ja tez zdradzialam z ciekawosci byłam ciekawa jak to jest z innym . Byłam zazdrosna ze moj mial przede mna 5 kobiet a ja nikogo.

Gość ojejku...
no co ty---to nie trzeba było się z takim facetem wiązać..

Gość Jestem zlaaaaa dziewczyna
nie mam 15lat tylko 20... moj chlopak ma 24.. zdradzilam powiedzialam ze nigdy nie czulam czegos takiego.. przez 4lata nigdy go nie zdradzilam i nie czuje sie dziwka :/

Gość gluptaski
dajcie jej spokuj w wieku 20 lat to wszystko wolno. wy tak nie robilyscie???????? przeciez to tylko jej chlopak a nie maz:):)!!!!!!!!!!!!!

Gość gluptaski
kochajac tez mozna zdradzic. i szkoda wyzutow sumienia na cos takiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gluptaski
jasne????????????

Gość gluptaski
a ty zalamana sie nie przejmuj nie pierwszy i nie ostatni twoj raz (uwierz) a jak bedziecie mieli byc razem to i tak bedziecie . facet lepiej zeby wszystkiego nie wiedzial!!!!!!!!!!!

Gość hey The Quiet Man...
to tylko ta puszczalska czesc. ja mojemu chlopakowi bylam wierna... i jestem nadal jako zona. a jak cos sie w lozku nie uklada, czytaj: mi nie dal nigdy tego co dal mi maciek... to sie otwiera buzie i mowi: koles wez sie do roboty!

Gość gluptaski
o boze a czy my musimy byc wszystkie takie same???????????? troche za nudno by bylo niesadzicie??????????????

powiedz mu !!!!!!!!!!!!!! chciałabyś żeby on Cię tak okłamywał? Zrujnowałaś facetowi życie... Lepiej żyć wiedząc niż w nie wiedzy... Bardzo mu współczuje..... :( Będzie to w Tobie siedziało do końca jeżeli naprawdę go kochasz... Ale musisz mu powiedzieć... Musisz... Lepsze gorzka prawda niż słodkie kłamstwo... Chyba nie chcesz go okłamywać?

Gość gluptaski
dziwek??? a co masz do nich wiekszosc ma dom i rodzine a to tylko praca w koncu po cos mamy te dupeczki co???????? ale ty zacofany jestes!!!!!!!!!

Gość Twoj bartek
spoko, w dyskotece obok zabawialem sie z inna :classic_cool: 1:1 :P

*głuptaski opanuj się dupeczki nie mamy po to żeby je rozdawać na prawo i lewo to straszn e co reprezentujesz swoimi słowami!!!1

Gość Macius Twoj nowy loverboj
a ja zapomnialem dodac, ze jestem...ekhm ...:P no kocham inaczej :classic_cool:

Gość gluptaski
tak niech mu powie pewnie( puknij sie ty w glowe) jak chce z nim byc to jak ma to mu powiedziec i miec go nadal??????????? chryste myslalam ze w 21 wieku zyjemy >?????????????

Ty jakaś niepoważna jesteś. *głuptaski wolisz żeby facet żył w niewiedzy... Że ma słodką kobietę która go kocha i jest wierna gdzie Ty masz oczy?

Gość gluptaski
od razu rozdawac:( robic to na co ma sie ochote --cieszyc sie zyciem!!!!!!!!!!!!!!! i nie tylko d*py dawac tu i tam. ale uzywac tego zycia bo tylko jedno jest!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak żyjemy w 21 wieku..... I już rzadko kto wie co znaczy miłość PRAWDZIWA !!!!!!!!!!!!!!!!! cholera przecież nie można tak ranić drugiego człowieka !!! nie można !!!!!

Gość gluptaski
mozna mozna a jak on o tym nie wie to gdzie jakies ranienie!!!!!!!!!!!