Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem złaaaaaa dziewczyna

ehh zdradzilam..

Polecane posty

Gość ....gluptaski...
tys to juz calkiem na ci..e upadla! jak chce z nim byc????????? Przeciez ona chce byc tylko wyru...ana. Niech wiec zostawi biednego chlopaka i idzie na nastepna dyskoteke. moze sie tam spotkacie i wymienicie... partnerow

można używać życia kochając się ze sowim stałym partnerem... Chodzić z nim na imprezy , uśmiechać się ... Czuć się w pełni szczęśliwym... Co znaczy dla Ciebie żyć... pieprzyć się na prawo i lewo... i cieszyć się życiem tak? fajne masz wyobrażenia!!!!!!!!!!!!!!!!!

czego oczy nie widzą temu sercu nie żal? głuptaski* o to Ci chodzi tak? Tylko zauważ że lepiej wiedzieć.... Niż być okłamywanym ... Ta dziewczyna nie zasługuje na miłość.... Nie rozumiem jak można coś takiego zrobić ale nie chce żeby popełniała większych błędów jakie Ty jej radzisz żeby popełniała... Ma nie mówić? nie rozumiem Cie kobieto... Jak można tak ranić osobę którą się kocha?

Gość gluptaski
dlaczego wyobrazenia ja tak zrobilam z najlepszym kumplem mojego chlopaka pozniej odbilam przyjaciolce faceta i tez pouzywalam troche i jakos z tym zyje . jest co wspominac:):) i zycie jest jedno skoro nie jest stworzona do wiernosci to po co sie wysilac!!!!!!!!!!!!

Gość gluptaski
i zrobi i tak to co bedzie chciala nasze rady nie pomoga ani nie zgorsza-- uwierz!!!!!!! a ja przynajmniej podnioslam komus cisnienie:):):)!!!!!!!!!!!!!!!

wiesz co Ci powiem jesteś dziwką... I chyba zostałaś stworzona jako dziwka nie musisz się chwalić tym... Rozdawaj sobie dupy na prawo i lewo ale nie musisz proponować tego innym... Nie jesteś dobrą nie jesteś kobietą... Przez takie jak wy są samobójstwa, żale rozpacze... Jesteś nie warta miłości życia ... niczego.... jesteś nikim dla mnie rozumiesz?

łysa i pojebana aż mnie nosi przez takie jak ona .... 21 wiek codziennie lepsze dziwki się pokazują.... No normalnie aż mi żal... Naprawdę...

Gość gluptaski
od razu prowokacja!!!!!!!!! poprostu mam ubaw jak czytam anusie az mi sie smiach zachcialo . ja to sie powinnam facetem urodzic bo kobiety to sa slabe i glupiutkie i z wczesniejszej ery.

Gość gluptaski
ty to chyba seksu nie lubisz. a najleszy wlasnie taki "szybki i oby sie facet nie dowiedzial". anusiu a ty taka swieta jestes ???? lepiej idz do zakonu bo ty to ta z wczesniejszej ery

Gość gluptaski
a ja tez chyba zacofana bo nie rozumiem sformulowania lysa dz*wka?????????

Gość KoPTeR
I tak POwstają rasowe dziwki < LOL > { Pałko lody }

Gość gluptaski
boze a ty loda facetowi nie robilas???????? dziewczynko idz do mamusi sie wyplakac

Gość gluptaski
wy to naprawde nie wiecie co dobre!!!!!!!!!!!! gluptaski biedne

*głuptaski Ma faceta od 6 lat :) Nigdy go nie zdradziłam KOCHAM GO CAŁĄ SWOJĄ SIŁĄ WIEM ŻE ON MNIE TEŻ i nie rozumiem dziwek po prostu nie potrafię się wczuć w Twoje słowa..... Ile masz lat 16? Jesteś żenująca i prosta poprostu nie zasługujesz na życie Współczuję Twojej matce że utrzymywała / utrzymuje dziwke pod dachem.... Rozdawaj dupe ALE NIE NAMAWIAJ INNYCH I NIE RADź źLE DZIEWCZYNIE KTóRA I TAK JUż NAROZRABIAłA !!!!!!!!

Gość KoPTeR
A Ty juz masz na sWOIM koncie zbyt duzo :>???? bo az seplenisz :):)

kopterku mój kochany wiesz jak ja Cię kocham ? :))))))))))))))))))))))))))))))))) Buziak ogromnyyyyyyyyyyyy na zawsze z Tobąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

muaaaaaaa :))))))))))))))) dozobaczonka dzisiaj popołudniu już sie doczekać nie mogę :)))))))))))))) KOCHAM KOCHAM KOCHAM:))))))))))))))

Gość gluptaski
dziewczyno ja juz od 5 lat mezatka jestem i mam juz troche za soba latek tez troche mam dlatego nie rozumiem czemu zdrada to az taka straszna rzecz............ wrzuc na luz!!!!!!!!!!!!!!

Gość gluptaski
dziewczyna nich sie cieszy zyciem ma dopiero 20 lat co wy wtedy robilyscie?????? ja sie bawilam a teraz jestem najszczesliwsza mezatka i nigdy go nie zdradze

Gość gluptaski
bo maz a chlopak to juz duza roznica!!!!!!!!!!!!!🌼

bardzo się cieszę że jestem ze wcześniejszej ery bo jeżeli to powoduje że potrafię kochać to mogę być nawet sprzed tysiąca er :) Mój misiaczku :) Nie sądziłam ze się tutaj wypowiesz :D Myślałam że tylko przeczytasz ... Wiem że masz takie samo zdanie jak ja... A niech ta kurwa spojrzy w lustro i idzie sobie rozdawać dupeczke.... Jesteś bez wartościowa *głuptaski

A ja miałam podobna sytuację... Chłopak zdradził mnie po 4 latach ale miał odwagę się do tego przyznać. Rozstaliśmy się. On był z nią - ja z kimś innym... Po 2 miesiącach napisał, zadzwonił... Wybaczyłam mu. Teraz dalej jesteśmy razem i nie wyobrażamy sobie życia bez siebie:-)

Gość KoPTeR
gluptaski najchetniej byś była jak opona zapasowa "pozwól mi pojechać z tobą przecierz umiem sie zachować", boisz sie przestać bo niebedą cie szanować,

Gość gluptaski
ale mnie rozsmieszasz kobitko!!!!!!!!:):):) nie wiedzialam ze takie jak ty jeszcze zyja myslalam ze wyginely z dinozaurami:):)!!!!!!!!!!!! ile ty masz lat???? 5

oj kochana żadna różnica ... tylko brak papierka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesteś nienormalna jak mam męza ton nei można zdradzać a jak nie mam męza to mogę tak ??????? jesteś chora ... Wspólczuje Twojemu mężowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIesz ile ja mam lat 21 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem z nim od 6 lat jak miałam 15 to zaczeliśmy ze sobą być.... Więc co mi tutaj pierdolisz farmazony dziewczyno Nie kazda mloda jest dziwką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gluptaski
ha ha ha ha . co ty tu z jakims szacunkiem wyjezdzasz????? goraczke masz czy co???????????

Gość gluptaski
21???????????? wow ale ty doswiadczona jestes:):) i miec chlopaka od 15 roku zycia --- z pewnoscia jest to super!!!!!!!!!!! szkoda ze jednego. i co ty uzyjesz w zyciu:):)!!!!!!!!!!

Gość gluptaski
tekstow piosenek nie umiem bo nie mam czasu na takie bzdury jak siedziec i muzyki sluchac non stop i jeszcze zapamietywac teksty ---prosze cie obudz sie!!!!!!!!!!!!!!!!