Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Podoba mi się kolega z pracy-jednak ma dużo młodszą dziewczynęizasadniczepogląd

Polecane posty

Gość do crazy_bogie
Ma znaczenie czy używana czy nie a jak się człowiek zakocha to jeszcze większe

Gość D1000
teraz taka moda aby z małolatkami się spotykać więc szanse masz naprawdę zerowe:D

Gość dobre sobie
A moim zdaniem, to nie warto po prostu odbijac kogoś, kto zadaje sięz 10 lat młodszą od siebie licealistką. Bo czego taki facet szuka w życiu? Wszyscy wiemy ;) Mamy w pracy takich kolesi, napierdalamuy się z nich, ale tak z politowaniem. Moim zdaniem, to kolesie z kompleksami, którzy u młodej laski znajduja podziw, szacunek, uznanie, którego nie potrafiaznaleźć u bardziej dojrzałych rówieśniczek

młodsze są poprostu weselsze bardzie wyluzowane a starsze tracą z wiekiem chęć do zabawy więc to nie jest chęć imponowania

Gość z jednej strony
macie racje...nie wolno komus niszczyc zwiazku-ot i w tej kwestii to wszystko!-nie buduj swojego szczescia na nieszczesciu innej dziewczyny.... ale po drugie- kurde jak mnie denerwuja teksty typu-stara krowa, kto by wymienił 18 na 10 lat starsza itp., tym bardziej mnie to irytuje, bo wiem, jak wygladaja -własciewie większosc młodych lasek!-niestety, tłuszcz, cellulit, rozstepy....niejedna 30latka lepiej wyglada , chociazby dlatego, ze nasza młodziez wychowuje sie juz w innych warunkach-ne chce mie sie opisywac-wiecie na pewno o czym mowie!...kurde, tyle spędzam czasu na basenach, na palzach, poza tym zajmuje sie fizjoterpaia i widze jak laski wygladja1 dajcie spokoj a otwórzcie w koncu oczy!ja sama mam 26 lat i nigdy nie zamienłabym sie miejscami z 18-latka!!!wystarczy mi spojrzec to tu to tam, i kompleksy idą na dalszy plan!

Gość do dobre sobie
ojejku odezwała się stara zazdrosna krowa ja tez mam młodsza laskę o 10 lat i wcale nie poluję na jej cnotę, poprostu wole laskę bez przeszłości, bez przeżyć niemiłych, poprostu chce abysmy ułozyli sobie życie od podstaw stary kurwiszon nie jest mi potrzebny

Gość normalna sprawa

Gość wątpliwe
ale chyba jak zasadniczy to wie czy dziewica czy nie. Zresztą nie ma znaczenia ilu ważne że żadnego

Gość bleh...
widze ze forumowicze rozpatruja ten temat tylko i wylacznie przez pryzmat seksu, to co ze 18 nie znaczy od razu ze glupia, imprezowiczka i tylko do seksu sie nadaje? Przeciez sa dziewczyny ktora maja poukladane w glowie sa madre inteligente i maja po 18 lat, sa dojrzale i wiedza czego chca.. wiec po co takie teksty?