Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co myślicie

Listopadowo

Polecane posty

Gość no i co myślicie

Witam!!! Co sądzicie o slubie w listopadzie??? Mam w rodzinie małżeństwo z tego miesiąca. Sama również planuję ślub i w grę wchodzi listopad. Co o tym sądzicie??

Gość agusiaczek07
ja miałam slub w listopadzie. Była piekna, słoneczna pogoda. Miesiąc nie ma tu nic do rzeczy, nie możesz być pewna, ze latem będziesz miała ładną pogodę, taki mamy klimat :)

Gość sanan
ja tez mialam slub w listopadzie pogoda tez byla piekna nie zmarzlam, mialam suknie i bolerko i naprawde bylo super, a goscie chwalili sobie niezwykly miesiac :)

Gość całkiem fajny pomysł
bywa tak, że w okresie letnim jest się zapraszanym na kilka ślubów i czasu nie ma i kasy a tak luzik :D znam kilka listopadowych par :)

Gość no i co myślicie
Dzięki za odpowiedzi :-) Ku pokrzepieniu serca :-)

Gość a ja mysle ze...
ze jesien jest najpiekniejsza pora roku i jesli kiedys przyjdzie mi brac slub, to bardzo bym chciala, zeby odbylo sie to jesienia, zaryzykuje nawet deszcz:D

Gość no i co myślicie
No właśnie ja myślę podobnie, ale wkurzają mnie niektórzy ludzie, którzy uważają że skoro w listopadzie nie ma "r" :-) i jest to miesiąc w którym jest Święto Zmarłych to ślubu brac nie należy

Gość listopad to misiąc
raczej zaduszny

Gość listopad to misiąc
nie lepij w grudniu? Listopad taki smutny misiąć i w dodatku kojarzy się w łasnie ze świętem zmarłych...

Gość listopad to misiąc
w grudniu już może będzie snieg, piękny plener. A listopad brzydko, szaro, ciapowato, smutno...przeważnie tak wygląda listopad.

Gość no i co myślicie
No niby jest szaro itp., ale w grudniu jest Adwent i mimo że nie planujemy wesela to jakoś tak...dziwnie

Gość listopad to misiąc
ale od kilku lat w okresie adwentu nie ma już postu..można sie bawic

Gość no i co myślicie
Wiem wiem, ale tak jakoś...:-) Marudzę, co nie??? :-D

Gość oj tam
A ja uważam, że miesiąc jak każdy inny, powodzenia

Gość no i co myślicie
no, czy ktoś jeszcze ma jakieś argumenty za lub przeciw ???? :-)

Gość idiotkaidiotka
w listopadzie niema rrrrr

a ja właśnie wychodzę za mąż w listopadzie - 3.11. :) i się strasznie cieszę :) poza tym nie wyobrażam sobie żeby wesele planować 2 lata wcześniej bo to jakaś PARANOJA. a w listopadzie to od razu łatwiej jest znaleźć i salę i zespół i mam większą pewność, że frekwencja będzie większa. mi raz zdarzyło się że raz we wrześniu w tą samą sobotę miałam 3 wesela, w tym 2 w bliskiej rodzinie (ze strony mamy i taty). Już nie wspomnę o takich przypadkach że czasem trafiały się nawet 3 wesela w jednym miesiącu :) nie wierzę w przesądy - ale odnośnie litery \"r\" to podobno patrzy się na łacińskie nazwy - a listopad to po łacinie November i jest \'r\' :) dziwi mnie jednak że często wierzący ludzie (w końcu biorą ślub w kościele) na takie głupoty zwracają uwagę :) a tak wogóle to uważam, że każdy miesiąc jest dobry dla miłości

Gość no ciekawe
karolcia dzięki za odpowiedź, taką normalną i wyczerpującą :-D nareszcie ktoś kto ślubuje w listopadzie :-) bo tak to wszyscy w te letnie miesiące

Ja bniore 24.11 i tez sie strasznie z tego ciesz szkoda tylko ze 13.11 to nie sobota bo uwielbiam ta liczbe. Nie dbam o tradycje i przesady bo to glupota normalnie. To czy bedzie sie szczesliwym to zalerzy tylko i wylacznie od nas, tzn. od dwojga ludzi którzy wybrali wspólne życie, a nie od jakichs przesadow. Ja tam w to nie wierze bo to nonsens. Podobnie jak u karolci_123 u mnie sa 2 wesela 1.09, 15.09 i 29.09 no i moj brat sie żeni 25.08 porazka normalnie. Mialam w pazdzierniku ale ze mialam problemy z sala i orkiestra to przenioslam sie na listopad i sie strasznie ciesze z tego powodu. Pozdrawiam wszystkie pary z listopada :). Hej

Moi rodzice pobrali się w listopadzie i są razem już od ponad 38 lat :) Jest wiele bardzo szczęśliwych małżeństw z listopada. A tak w ogóle, to myślę, że jeśli jest prawdziwa miłość to każdy miesiąc na zawarcie małżeństwa jest dobry...

Gość powiedzcie mi proszę
up up up

Gość u mnie w rodzinie
też są pary listopadowe i jest cool ;-)

Gość J.LO 2
Przesądy i nic więcej!!! Ja też brałam ślub w listopadzie i miałam piękną pogodę!A jeśli chodzi o zdjęcia to można zrobić plener w innym miesiącu-ja robiłam plener nocny w listopadzie a w maju mjałam sesje w dzień.Musze dodać,że na zdjęciach z maja jest pełen luzik i są dużo ładniejsze niż listopadowe bo tam widać stres! P.S.w angielskim słowie listopad jest to przynoszące szczęście R!!!NovembeR

Gość piker
Witam. Ja biorę ślub w listopadzie. I to tak jak Karolcia_123 - 03.11.2007! Dajcie spokój z zabobonami! Kto powiedział, że cały miesiąc ma być smutny, skoro tylko 1 listopad jest dniem "cmentarnym". I to też nie dniem smutnym!!! O ludziach, którzy odeszli, trzeba pamiętać cały rok a nie robić wycieczki po cmentarzach tylko tego dnia... Wcale nie jest nas tak mało na listopad i fajnie :D Jeszcze takie pytanklo: czemu większość przejmuje się pogodą? Czy bierzecie ślub dla pogody, gości czy jeszcze z jakiegoś innego chorego powodu...? Najważniejsza jest miłość dwojga ludzi i basta :D

Gość slonko100
Listopad - ja tez mam ślub 3.11 i mam tylko nadzieje ze bedzie słonko świecilo, choc nie to przecież tego dnia jest najwazniejsze :) Tak samo jak Was zastanawia mnie sytuacja ludzi którzy biorą ślub kościelny a szukają miesiąca w który jest "r".... Dziwne i za razem dające do myslenia. Nie wyobrazam sobie jak mozna planować slub 2-3 lata wczesniej szukając miesiąca z "r"... Pozdrawiam wszystkich ślubujących w listopadzie.

Gość slonko100
Ja tez wychodze ze mąz 3.11 i bardzo sie z tego ciesze. Mam nadzieje ze bedzie swiecilo slonko; ale to przecież nie jest tego dnia najwazniejsze :) Mnie równiez dziwi jak mozne planować slub 2-3 lata wczesniej, a zastanawiające jest szukanie miesiąca z literką "r" wśród ludzi ktorzy biorą ślub koscielny. Pozdrawiam wszystkich slubujących w listopadzie :)