Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motakini

Sposób na życie i dobre samopoczucie

Polecane posty

Jaki jest wasz sposób na pogodne usposobienie do życia? Corobicie by dzień cholernie żle rozpoczęty zakończył się uśmiechem na twarzy? Jakie macie sposoby na chandrę? Co robicie by czuć sie ... dobrze samemu ze sobą??

Gość chłooopak 23
no ja mam taki problem, ze w ostatnich latach większość moich dni od początku do konca jest pełnych smutku i chandry dorywczo to sprawiam sobie jakies przyjemnosci, np obejrze film, kupie sobie cos, zjem cos dobrego ale caly czas mysle jak by zmienic moje zycie, i mysle ze mialbym lepsze samopoczucie gdybym miał czyste sumienie, gdybym robił to czego nie robie ze strachu i lenistwa

Gość Awionetka 8216
Oj coś nie fajny dzień?! Głowa do góry!! Długi spacer do nikąd jest dla mnie najlepszym sposobem na "złe chwile". Mogę myśleć i analizować, albo wcale nie myśleć i mieć pustkę w głowie. Drugi sposób jeśli dochodzą nerwy do złego samopoczucia - wysiłek fizyczny. Wybieram rower i ostrą jazdę górską (a jak nie ma warunków to chociaż przypominającą tak ową). Samotny wieczór przed tv lub kompem nie pomoże ;) Ściskam mocno