Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak robić dobrze minete

jak robić dobrze minete????

Polecane posty

Gość jak robić dobrze minete

????Jak lubicie???

Gość milosnik
jak sie dorwiesz ,to instynkt ci podpowie

Gość assss25
Ja znam mistrza :D Przede wszytkim najpierw DELIKATNOSC!!!! Nie ma nic gorszego niż mocny nacisk jęzora zaraz po włozeniu głowy między nogi. Lechtaczka jest o wiele bardziej wrazliwa od głowki penisa! Najpierw otaczaj jezyczkiem całą szparke. Nie rozszerzaj jej. Pozwol stac jej sie jeszcze bardziej wiglotną. Liż od góry po czym zjezdzaj do dziurki. Zanurkuj czubkiem jezyka w srodku i znow do góry. Zmieniaj ruchy. Góra dół, w lewo w prawo. Jezuk ma byc mięciutki a dotyk delikatny gdy kobieta bedzie bardzo podniecona sama Ci powie ze chce mocniej lub będzie poruszać biodrami by nadac intnsywnych doznań. Dla niekotrych kobiet sex oralny jest rowniez za mało ekscytujący. Poprostu uwazaja ze nie ich to bardzie laskocze niz sprawia przyjemnośc. Wtedy mozesz rozszerzyć wargi sromowe. Wtedy na samym wierzchu bedzie łechataczka. Dotyk jezyka wtedy musi byc bardzo delikatny. Ja lubie wtedy wrecz muskanie jej. Gdyz mocny nasick spraiwa ból. Gdy widzisz ze kobieta jest juz blisko orgazmu nie zmieniaj ruchów jezykiem bo to rozprasza. Pozowol jej juz skonczyć.

Gość Kama25
a ja bym powiedziala..co kto lubi:)))albo zapytaj pana google:)wikipedia prawde Ci powie:)hahahha,mozesz rowniez zapytac sie partnerki jakie wykonanie sprawilo by jej najwieksza przyjemnosc...Powodzenia!!!!!!!

Gość assss25
gowno prawda wlasnie--> ja nie twierdze ze to co ja lubie wszytkim odpowiada wiec nie bierz za bardzo wszytkiego personlanie. Bardzo nerwowa widze jestes i szybko sie denerwujesz. Zlosc piekności szkodzi :P Pytanie jest oczywiscie otwarte i tak jak jest przepis na kurczaka na 10 sposob tak jest przepis na minete w 10 sposobach :P

Gość Kama25
Nerwowa jestem fakt:)Piekna za to nie bardzo:)nie chcialam cie rozzloscic przepraszam...ale wydaje mi sie ze ,kazdy czlowiek jako osobna jednostka ma inne upodobanie i potrzeby w sferze sexualnej:)Ale jezeli w jakis sposob obrazilam twoje odczucia to kajam sie :):)))sorki

Gość assss25
luz :P

Gość Kama25
wymaga to odwagi..ja nigdy nie zapytalabym sie otwarcie na forum jak zrobic laske mojemu facetowi...jejeje...co ja wypisuje az sie czerwienie:)

Gość robisz dobrze minete
kiedy mówisz tre-te-te

ja na poczatku lubie delikatnie...lize pomalu delikatnie calutka,a potem coraz szybciej i mocniej....mam takie mega orgazmy ze szok!@moj maz jest najlepszy!!!masakra co on wyprawia ale pratyka oczywiscie swoje robi...teraz jest perfekcjonista:)

ale jak za mieki?!co ma miekosc jezyka?!przeciez kazdy ma miekki jezyk,to kwestia nacisku i odpowiedniego naprezenia jezyka raczej!uwierz mi ze jesli dobrze to zrobisz to polubi:)

Gość Kama25
to moje skromne pytanie do obecnych tutaj Panow?Jak to wyglada z waszej strony....chodzi mi o tego typu pieszczoty w wykonaniu kobiety?Czy jest jakis stereotyp?technika?Podpinam pytanie.

jakis tam facet... moze masz i racje...ja na przyklad nie dochodze jak mi wlasnie paluszkiem robi a wrecz mnie to nie rusza...no kazdy ma inaczej,ale nie wiedzialam ze przy lizaniu lechtaczki kobiety nie dochodza...ale waZne ze ma orgazm....:)

Gość Kama25
moga...wydaje mi sie ze zalezy to od indywidualnych potrzeb kobiety..czy doznaje orgazmow pochwowych czy lechtaczkowych....

Gość a mnie niestety
nic nie daje takie cos, wole jak czuje faceta blisko siebie a nie gdzies daleko na dole

Ja tam mam najlepsze doznania gdy mnie ktos chochla smyra, czasem uzywam tez parasolek do drinkow.

Gość klementynkopomaranczka
DO- JAKIS TAM FACET-no bo moze wlasnie kobieta jest tak napalona po tej minecie ze chce na koniec troche ostrzej i mocniej,czyli z palcem w srodku. Stosuj takie techniki jakie lubi Twoja kobieta,to chyba normalne powinno byc.Kazda kobieta jest inna, poza tym tu nie mozna mowic czy sie umie czy nie-to jest instynk,i kazda babka lubi co innego,proste

Gość gośc 1
moja żona bardzo lubi minetke wrencz przepada ja też