Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak robić dobrze minete

jak robić dobrze minete????

Polecane posty

Gość maik
mało potrawisz

Gość Gilbi:)
jesli twoja dziewczyna woli żebyś dokończył paluszkiem..dokończ...ale nie przestawaj muskać wargami jej łechtaczki! pamietaj o grze wstepnej do minetki... to wazne! jesli dziewczyna nie ma na to ochoty nie rób tego! dziewczyny w tym momecie czuja sie bardzo skrepowane... postaraj sie podejsc do tego delikatnie! zacznij ja całować po ustach! nastepnie weź jej sutki do ust...i zacznij je ssać! DELIKATNIE! to już ją podnieci delikatnie! nastepnie zejdź niżej...kieruj sie w kierunku jej cipki. czubkiem języka zacznij dotykac okolic jej pępka...! rób to jakieś pół minuty! nastepnie niech twój pocałunek poczuje na udach! w okolicach pachwiny...! podejdź wyrzej! zacznij całować ja po łechtaczce i ssaj DELIKATNIE jej wargi sromowe! przyłuż się co do pracy języczkiem! draźnij jej łechtaczke końcówką języka! postaraj sie robić to szybkimi ruchami...w ggóre, w dół...i zmiana...lewo, prawo. delikatnie i powoli włuż w jej pochwe jeden paluszek! powoli zacznij go wkładać i wyciągac! tępo języka utrzymaj w stałej prędkości, niech twój paluszek zacznie chodzić coraz szybciej! staraj sie wytrzymac jak najdłużej! po zakończeniu! utrzymaj dziewczynie w podnieceniu! wróć do jej ust tak jak od nich odeszłeś! całuj ją po udach po wewnętrznej stronie... na koniec żartobliwy buziak na porzegnanie wilgotnej cipki. myślę że dziewczyna bedzie zadowolona!:) POWODZENIA!

Gość Zakrapiany
Każdy jest inny i każdy ma swoje potrzeby tak jak pisały osoby przede mną . Jedne lubią tak drugie inaczej , jedne lubią jak do tego pomagasz sobie palcami inne nie , jeszcze inne lubią jak językiem sięgasz aż do ich d**eczki :) Rób to tak jak Ci "ślina na język przyniesie :) "

Gość zwyczajnie niezwykły
należy ją zrobić dobrze.

Gość Koneser Kobiecego Ciała
@ assss25 & Gilbi:) - obie bardzo rzeczowo i ładnie opisałyście ten temat i Wasze spostrzeżenia / doznania. Tutaj nie ma reguły, ale jest bardzo dużo spójności ! :) W moim przypadku : moja partnerka bardzo lubi moment całowania się i kontaktu wzrokowego. Całujemy się wolno, szukając swoich języczków. Boskie. Potem krótkie spojrzenie głęboko w oczy i zwiedzanie okolic szyi. Po delikatnym obcałowaniu szyi zgarniam Jej długie włosy odchylając zasłonięte ucho. Całuję jego okolice a same ucho tylko po obrzeżach. Później piersi. Zanim dotrę do suteczków poświęcam wiele uwagi cześci piersi poza nimi. Gdy widzę, że suteczki są już nabrzmiałe mój język zaprzyjaźnia się z nimi ;) Zauważyłem, że pieszczenie obu suteczków naraz doprowadzą ją prawie do orgazmu, choć nigdy nie skończyła w ten sposób (mimo to ciągle ćwiczę techniki pieszczenia tej części ciała). Następnie brzuszek i okolice pępuszka. Mix : zwinne smyrające rączki + delikatne pocałunki czynią cuda. Przyspieszony oddech odzwierciedlający się poprzez ruchy brzuszka dają do zrozumienia ;) Później pocałunkami obdarzone zostają wewnętrzne strony ud i końcu cel podróży ! :) To prawda dziewczyny co powiedziałyście wcześniej - nic w tym momencie bardziej nie podnieca jak delikatność. Języczek + pocałunki dookoła warg sromowych i guziczka sprawiają, że moja partnerka delikatnie wzdycha i się wierci. Uwielbiam w tym momencie kosztować Jej soki miłości wytworzone w czasie wcześniejszych pieszczot !!! Później w moich ustach znajdują się wargi i guziczek. Siłą ust obejmuję je całe i trzymam najpierw, później pieszczę języczkiem i ssę. Wielokrotnie w tym momencie moja "muza" zaciska dłonie na prześcieradle. W końcu gdy widzę, że guziczek i wargi sromowe są już nabrzmiałe i pulsują zaczynam lizanie z ssaniem od dołu do góry i na boku. Kierując się poprzez aksamitne wnętrze cipeczki ostatecznie obieram za cel guziczek. Pieszczoty wokół niego i poprzez niego dobrowadzają Ją do niesamowitej wizualnie rozkoszy. Uwielbiam jak obejmuje moją głowę, dociska ją do "myszki" i smyra moje włosy !!! :) Na koniec aby doświadczyła tego jakże wyjątkowego uczucia rozkoszy albo : 1) łączę wszystkie techniki starając się nie zmieniać tempa albo 2) oszczędzam guziczek i wybrany paluszek zostaje zaszczycony wiedzaniem Jej pięknego wnętrza :) Uwielbiam kiedy doznaje orgazmu. Uwielbiam dawać Jej rozkosz. Jej orgazm jest dla mnie nagrodą i szczęściem ... Co mogę więcej powiedzieć ? Uwielbiam dawać rozkosz. Nie ma nic piękniejszego jak szczęśliwa i zaspokojona kobieta ;) ... Dziękuję Wam piękne istoty, w swoim imieniu i innych mężczyzn, za to, że dajecie nam tyle szczęścia, za to że ... Jesteście !!!

Gość gość
Ja lubię jak partner zaczyna powoli od góry do dołu, później język w środek i od dołu do góry i na boki... raz szybciej, raz wolniej. A jak zaczyna ssać lechtaczke to wariuje... uwielbiam <3

Gość gość
Przede wszystkim jak sie proponuje partnerce minete, trzeba wymawiac to slowo z akcentem na ostatnia sylabe: chcesz minetè. Tak po srodziemnomorsku. Zawsze dziala