Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rubia67

Perfumy sygnowane nazwiskiem Britney,JLo,Paris Hilton czy Aguilery

Polecane posty

Gość Rubia67

A może jeszcze inne?Mam ochotę sprawić sobie takie "gwiazdorskie"perfumy.Które z nich według Was są najładniejsze?Wpisujcie też ceny jeśli znacie

Gość Rubia67
up up

Gość nic specjalnego*
spadaj 🖐️

Gość niechcemalemuszem
Ja mam perfumy Naomi Campbell "Cat deluxe". Kupiłam tester 50 ml na Allegro za 70 zł. Nie umiem opisywać zapachów, ale jedno jest pewne, że jest on "słodki", lecz nie przesadzony. Wydaje mi się dobry dla subtelnych, nieco romantycznych dziewczyn. Jednak na dłuższą metę może się trochę znudzić.

Gość Rubia67
Ty spadaj kretynko.Trochę kultury :O

Gość nic specjalnego*
jakbys wiedziala balwanie co to kultura to bys takiej beznadziei tu nie zapodawala i jak juz cos to kretynie,bambusko:P

Gość Rubia67
Beznadziei?Normalny temat debilu!Chyba jeszcze nie widziałeś beznadziei na tym forum :O

Gość Maślane oczy i maślana bułka
Miałam z rozlewni perfum- Cindy Careford blac- Znudził mi sie. paris Hilton- fajna ale chyba ją porzucę, nie będę wracac,zalatuje mi jakby męskimi.Generalnie fajna .

Gość tarkakatarka
ja mam j.lo love at first glow, fajniutki, na lato leciutkie troszke kwiatowo-owocowe

mam Celine Dion - dosc fajne, raczej slodkie, takie dosyc klasyczne. przy czym naprawde lepiej pachna na ciele, niz podczas wachania z buteleczki. ja bym ich sobie nie kupila, bo w pierwszym momencie ich zapach jest dla mnie za slodki troche, ale dostalam je w prezencie, wiec uzywam od czasu do czasu. i musze przyznac, ze po pewnym czasie od psikniecia zapach sie zmienia na lepsze :)

Gość ak już mam kupować te badziewi
za taką cenę to wolę dołożyć 50 zł i kupić coś konkretnego np Gucci, Armani, Diora lub Kenzo! Przynajmniej to się nazywa porządny i trwały perfum!!!!

Gość mirenia
mam britney super opakowanie i pachną tak inaczej ale ladbnnie podobaja sie memu chłopowi

Gość perfum
co ty ze wsi jestes? to sa perfumy a nie perfum... :)))

Gość ddbbn
ja mam lylie minogue showtime - w douglasie za 15 ml - 60 zl O_o...ale jak slicznie pachna mmmm....tak slodziutko i dlugo sie utrzymuja :)