Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sissi809

Nie wiem czy zrobić sobie grzywkę cieniowaną na bok........

Polecane posty

Gość Sissi809

Mam proste włosy,niepodatne na układanie,więc nie wiem czy ta grzywka nie będzie mi spadać na oczy,a podkręcać jej nie będę przecież skoro całe włosy mam proste.Czy w ogóle taka z przedziałkiem na boku będzie mi pasować?-mam owalną twarz.Poradźcie!

Gość eveli19
Hej sissi ja tez mam proste dlugie wloski i kilka razy mialam grzywke na bok i bardzo fajnie to wyglada.Zalezy czy chcesz bardzo krotka czy dluga?niestety musze ci powiedziec ze jesli masz niepodatne wlosy takie jak moje na poczatku moze byc ciezko bo moze ci troszke przeszkadzac jednak to kwestia przywyczajenia wlsoki musza sie przyzwyczaic do ukladania na boczek.Jednak mimo wszystko radze ci zrobic ta grzyweczke na pewno bedzie ci pasowac.Na poczatek obetnij tylko troszke zeby sie przyzwyczaic tak jak ja.Pozdrawiam goraco

Gość Sissi809
Dzięki za odp :) To ile polecasz mi ją obciąć?Bo teraz te pasma co mają być grzywką sięgają mi jakieś 5 cm za brodę

Gość eveli19
na poczatek obetnij nieduzo i ladnie wycieniuj.Mysle ze fryzjerka badz fryzjer najlepiej ci doradzi popros o niewielkie skrocenie na boczek i wycieniowanie.A kiedy sie wybierasz?mysle ze nie powinnas zalowac biegnij szybciutko pozdrawiam buzka