Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ada5

chwilowo nie pracuje-nikt mnie nie szanuje!

Polecane posty

odkad stracilam prace musze sama zajmowac sie domowymi sprawami-pranie,sprzatanie,gotowanie,prasownie,zmywanie itp. a moj maz przestal nawet wynosic po sobie brudne naczynia do zlewu,po skonczonym posilku,tylko musze ja to po nim sprzatac.bo on jest zapracowany a ja nie mam nic innego do roboty-jego słowa.no tyle to chyba mogl by zrobic-tymbardziej z e wczesniej pomagal mi w prowadzeniu domu.

to wspolczuje meza, powinien byc wsparciem a nie krytykiem i to niekonstruktywnym zrob jakas awanturke;)

nie dosc tego,ciagle zarzucami ze jestem wiecznie zmeczona-chociaz nic caly dzien nie robie,tylko siedze w domu. traktuje mnie jak pomoc domowa.

awanturki nic nie daja a wrecz szkodza -niestety ;(

przypomnij cholerze, że taka sytuacja jest przejsciowa i ze nie zamierzasz przejmowac wszystkich obowiazkow domowych. zajmij sobie czas szukaniem pracy - chodz do agencji posrednictwa pracy, na rozmowy, kursy, RÓB COŚ, ZAJMIJ SIĘ i nie daj sie rutynie!

Gość zygweriusz
ułożyłem wierszyk na tę okoliczność Chwilowo nie pracuję Mąż mnie nie szanuje Gdy pracę wnet straciłam Przychylność lubego stłamsiłam

zygweriusz>dzieki! świetny wierszyk. a co do szukania pracy to szukam jak szalona. jezdze na rozmowy ale nic sie wiecej nie dzieje.

Gość A*nna
zrób to co fretka alka znajdz kollege ktory wiele moze i sssij go jak cyrtune:) taka kolegowa agencja pracy:)

szukam juz czegokolwiek-byle by tylko pracowac i nie słuchać tego \"weź się do roboty\' jestem wykończona psychicznie. dzis znowu to usłyszałam. koszmar

Gość A*nna
to masz głupiego meza. jak zachorujesz to mur beton cie zostawi bo.. nie przynosiz dichodow kpnij go w tyłek. Miłosc ma swoje prawa. Mimo ze nie pracuje ale tak całuje.. i mąz ją kocha i szanuje:)

Gość monikaaaa
ile masz lat i w jakim miescie mieszkasz??

wazne ze jest mi zle i nie moge sobie z tym poradzic.

Gość monikaaaa
moze Ci pomoge prace znalezc kobieto,jesli masz ochote :o

26 lat mam, a w moim miescie to nic nie znajde bo to dziura nad dziury-szukam w Kielcach