Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luelle

do osób majacych dobry gust - jacyś styliści może???

Polecane posty

Gość zegarynka 82
do tej sukienki bizuteria nie jest wymagana....ale jaki juz to do takiego dekoltu pasuje bizuteria zwisająca cos w typie ucietego lassa tzn petla na szyji a sznurek wzisa na szyji po piersi

Gość zegarynka 82
"zwisa z szyji do przedziałka piersi " miało być

Gość Kicia_B
Wisioreczek (cyrkonia) na cieniuœkim łańcuszku ale nie przy szyi, kolczyki jakieœ malutkie. Albo kolczyki bez wisiorka, raczej zwisajšce, bardziej okazałe (białe złoto, lub srebro, kryształki, cyrkonie). Nie wiem czy mam dobry gust???

Gość internetowy słownik
nie, nie zakładaj już nic, będzie bardzo brzydko wyglądało. Załóż jakieś ładne kolczyki i ewntualnie cos na rękę i wystarczy. Będzie za dużo rzeczy pod szyją. Ta sukineka już jest wiązana pod szyją i po co chcesz cos tam jeszcze pchać.

Gość stylistka stylistka
nie zakładaj nic.

Gość stylistka stylistka
zdecydowanie długie wiszące. Bardzo ładną sukienkę wybrałaś :)

Gość internetowy słownik
długie wiszące

Gość ohlalalalala
zadnego naszyjnika! ten dekolt jest juz wystarczajaco wyeksponowany suienka, bedzie tylko przytlaczaj. kolczyki jakie chcesz byle WIDOCZNE.

Gość ohlalalalala
*przytlaczal

Gość ja bym...
jednak zadnej bizuterii nie doradzala.wszystko co zalozysz bedzie robilo wrazenie "taniochy". koronkowe wykonczenie dekoltu jest ozdoba sama w sobie... sliczna ta sukienka; masz rowniez tak idealna figure? Koczyki jak najbardziej, najlepiej dlugie..

Gość ja bym...
o ile kolor sukni zgadza sie ze zdjeciem odradzalabym srebro czy biale zloto. taka "stara koronka" potrzebuje "ciepla" ktore moze dac tylko zloto.Najlepiej stare zloto, znasz greckie wyroby jubilerskie? o taki kolor mi chodzi..

Gość ohlalalalala
chodzi ci o taki troche calkowity 'wiktorianski' wyglad? rzeczywiscie sprawdzi sie stare zloto- najbardziej pasuje. bedzie ciekawie i stylowo wygladac

dzieki dziewczyny za rady! :-) a włosy jak byscie upiely? do gory? czy rozpuscic? i jeszcze pytanko o rekawiczki - myslalam o krotkich - do lokcia... a moze w ogole zrezygnowac z rekawiczek?

Gość stylistka stylistka
ja bym zrezygnowała z rękawiczek tym bardziej jeżeli masz ładne dłonie, ładny lakier wystarczy:) A co do włlosów to zależy od kształtu tawrzy i od tego czy masz podatne włosy na układanie bo jeżeli tak to rozpuść. A jeżeli rozpuszczone włosy maja Ci się popsuć po 2 godzinach to nie ma sensu ich rozpuszczać.

Gość ja bym...
do tej sukni mozesz wlosy spiac lub zostawic rozpuszczone. zastanow sie w czym ci ladniej:-) rekawiczki? sama nie wiem..przymierz i zobacz.