Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwiengranatu

Poradzcie proszę

Polecane posty

Gość czerwiengranatu

Dziewczyny, chwilowo nie mieszkam w kraju, mam 19 lat. Zakochałam się w chłopcu ( on ma 27), który jest niezwykle sympatyczny, miły, spędzamy trochę czasu, ale on ma w Polsce swoją miłość, kobietę kilka lat starszą od Niego, mężatkę ( bezdzietną), którą darzy uczuciem od 4 lat, raz są bardzo blisko, raz mniej, nawet spedzili razem mieszkając pół roku....ona wróciła....on został.....ale utzrymują kontakt..choć On postawił w końcu warunek- rozwod albo koniec. Mimo to trwa przy niej chyba, pisze, czasem dzwoni.....dodam, że jest piękną kobietą....nie jakąś tam starą matroną. Czy mam próbować, czy mam szansę?

Gość daj sobie spokój

Gość nmoje skromne zdani brzmi
lepiej spróbowac i zalowac ze sie zrobilo niz nie sprobowac i zalowac ze sie ne SPROBOWALO... walcz o swoje mala:) zycze powodzenia:)

Gość Animaria
Jak dla mnie to wszystko zbyt skomplikowane, jesteś młoda...znajdz sobie faceta w Twoim wieku.

Gość etnaaa
popieram zdanie Animaria. Jestes mloda nie pakuj sie w ten badziew:o

Gość kocicaa
no właśnie lepiej spróbować niż potem żałować że się nie spróbowało:)) Zycze powodzenia!

Gość daj sobie spokój
Przecież on ją kocha nie Ciebie. czy ty w ogole wiesz jak to jest kogos kochac? nie da sie o tej osobie tak łatwo zapomniec i żadna inna nowa dziewczyna, chocby nie wiem jak sie starala, tego nie zmieni.

Gość Tom 30
Uciekaj gdzie pieprz rośnie.