Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniesia_176

Nie jestem pewna uczuć do swojego chłopaka-

Polecane posty

Gość Agniesia_176

Mam dość nietypowy problem:-( Od pewnego czasu nie jestem pewna uczuć w stosunku do mojego chłopaka. Wczoraj nie umiałam z nim nawet rozmawiać. Wymieniliśmy parę sms-ów, ale ... jakoś z mojej strony się to nie kleiło.. On jak zwykle taki milutki dla mnie był i w ogóle... On to wyczuł i mi to napisał, że dzisiaj taka nie chętna za bardzo do pisania jestem.. Napisałam mu że mam zły dzień, a on od razu: "A co się stało??" itp..Ja jestem teraz na wakacjach i nie wiem kiedy się zobaczymy. Boje się, że przez swoją niepewność mogę zrobić coś głupiego, czy nawet z nim zerwać, albo coś mu powiedzieć...:-( Ja czuje, że mi na nim zależy, ale nie umiem być dla niego taka jak zwykle.. Boję się o nasz związek.. Nie wiem co robić?! Pogadać z nim?? Niby za nim tęsknie i mi go brakuje, ale nie jestem taka jak zawsze.. Może to przez wiek dorastania?? Proszę, bez głupich komentarzy. Dzisiaj wymieniłam parę esków z przyjaciółką, miałam sie z nią nawet spotkać, ale nie może...Więc jeśli możecie zapodajcie jakąś radę, będę wdzięczna;*

wiesz moja byla po 5 latach tez nie byla pewna uczuc i mnie zostawila znalazla innego a ja zostalem sam jak palec

Gość Agniesia_176
ale nie że nie jestem pewna, tylko jakoś ostatnio nie potrafie się odnaleźć...:-(

no ona tez nie potrafila poszla do owej pracy i sie zagubila chyba - ale teraz juz spotyka sie z innym tak z dnia na dzien mnie zostawila

Gość Agniesia_176
Ale ja nie chce go zostawiać, tylko nie rozumiem co mi sie ostatnio dzieje...

Gość Agniesia_176
Naprawde mi na nim zalezy, i chce z nim być, moze to faktycznie był zły dzień?:-/

Agniesia_176 oby to byl zly dzien ale nie poddawaj sie badzcie szzcesliwi ktos wkoncu na tym swiecie musi

Gość Agniesia_176
Dzieki, jestem z nim szczesliwa, mam nadzieje że to był zły dzień, bo to świetny facet...