Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiota18

zrobilem glupote!!!!

Polecane posty

Gość idiota18

Ukradlem cos ze sklepu,eh pierwszy raz w zyciu zrobilem cos tak glupiego,czuje sie z tym fatalnie.Mecza mnie wyrzuty sumienia i lęk.Chcialem zobaczyc jak to jest.Najgorsze jest to ze ja taki nie jestem,niewiem co mi odbilo.Wiem ze bardzo zle zrobilem,wstydze sie tego.Nie zlapali mnie...Myslicie ze moga mi jeszcze cos zrobic?W sklepie byly kamery..Eh ja to jestem idiotą:(

Gość kto wie kto wie
a co ukradles?

Gość Fasia Kigura
NO JESTEŚ TOTALNYM IDIOTĄ! ZAJEBAŁEŚ COŚ WIADOMIE I JESZCZE PRZYLAZŁEŚ SIĘ TYM POCHWALIĆ. NO IDIOTA!

Bez nerwów... Ważne ze sie poczuwasz... :*:* A co ukradłeś? Masz 18 lat?? :* Bedzie ok:)

Gość Fasia Kigura
no a nie wiedział że sie beszie zle poczuwał zanim to podpieprzył? zrobil to świadomiwe! a teraz szuka współczucia! złodziej z ciebie

Gość idiota18
Musze sie komus wyzalic,wiem ze ludzie mnie zjada,w zasadzie to rozumiem.Ukradlem dezodorant.Eh zaluje strasznie.Niecale 17lat a taki ze mnie glupek:(Powiedzcie czy moga wywisic moje zdjecie?albo jakies konsekwencje tego moge poniesc?

Gość idiota18
W zyciu nie zrobilem czegos tak glupiego.Zrobilem to pierwszy i ostatni raz!Nigdy wiecej!

Gość loook
nie wiem, czy cos ci grozi ale nie przejmuj sie pewnie zrobiles to z potrzeby poznawczej moze glupiej ale jednak moze kurcze oddac i powiedzeic ze z roztargnienia. sama nie wiem anula - u ciebie ok?

Gość Fasia Kigura
mogą wywiesić twoje zdjęcie ale tylko na terenie tego sklepu. jak były kamery to mogą też dojść twojej tożsamośi i doiwiedzieć się gdzie mieszkasz. bez policji może się nie obejść... poprawczak to max vco mogą ci zrobić

Gość sranie po tapecie
jam ysle,ze czeka Cie szubienica

Gość loook
moze lepiej tam nie isc - to niewielka szkoda nie powinno im sie chciec cie szukac daj pieniadze bezdomnemu i mornie bedziesz kwita sam widzisz ze najgorsza to kara dla ciebie

Gość idiota18
Eh za glupote sie placi,10 zl dezodorant:(Eh jesli wywiesza zdjecie to niewiem co zrobie:(

Gość loook
no to wtedy pojdziesz, przyznasz sie i przeprosisz -wytlumaczysz ze to z glupoty mowie ci - daj z 15 zl zebrakowi

Gość idiota18
Jesli wyjdzie to na jaw bede stracony ,nic mi nie pomoze :(Sklep typu Rosmann,Schlecker..Powiedzialem mamie.Eh czuje sie okropnie..

Gość idiota18
Marne pocieszenie:(Myslicie ze wywiesza takie zdjecie albo znajda mnie?

nie biczuj sie tak facet! ukradłes zrobiłes źle, ale zrozumiałes i najwazniejsze ze masz juz dosc takich ekscesów. nie chodź juz do tego sklepu. raczej nikt sie nie zorientował, miałes wiele szczescia! trzymaj sie i nie dołuj, ech młodzi;)

Gość loook
mysle ze nie. z pewnoscia gine im pare rzeczy w tygodniu. a czy widziales tam jekies zdjecia?

Gość to idz im oddaj ten dezodoran
i powiedz zeby zatrudnili lepsza ochrone, jak oddasz to nie wywiesza twojego zdjecia

Gość sranie po tapecie
kuzwa oni to mają wliczone w koszta i szkoda im czasu i pieniedzy dla jednego dezodorantu! nie przeceniaj sie chlopcze,nie beda obwieszac miasta Twoimi zdjeciami ani listu gonczego za toba nie wysla

Gość idiota18
Boje sie oddac bo moge miec jeszcze gorsze klopoty,jej :(Nie widzialem zadnych zdjec.A wy widzieliscie na Schleckerze jakies zdjecia u siebie?Albo na Rossmanie?Gdybym mogl cofnac czas..

Gość loook
idz chlopcze, pomoz matce w kuchni. zrob cos pozytecznego to ukoi twoj lek i wyrzuty sumienia

Gość sranie po tapecie
jo złap za odkurzacz albo cus... ja kiedys ukardlam temperówke i zyje..bosz...

Gość DodaElektroda
Słuchaj. Tu nie chodzi o to czy mają to wliczone w cenę. Ani o to czy wywieszą Twoje zdjecie. Chodzi o to, że JESTEŚ ZŁODZIEJEM. Nieważne czy ukradłeś coś za małą czy dużą kasę. Fakt jest faktem - złodziej i tyle. Zastanów się co chciałeś osianąć. Bo złodziej na próbę mnie nie przekonuje. LEPIEJ IDŹ Z PRZYZWOITOŚCI - jeśli ją masz w sobie - POPROŚ KIEROWNIKA NA OSOBNOŚĆ. POWIEDZ CO ZROBIŁEŚ I JAK SIĘ Z TYM CZUJESZ. ODDAJ DEZODORANT I PRZEPROŚ. Myśle, że ten gest pozwoli Ci poczuć się lepiej i być lepszym człowiekiem.

Gość sranie po tapecie
tak a szefuncio sie usmiechnie i podziekuej i poglaska i powie: wybaczam! puknij sie w glowe! Wiekszosc z nas czasami cos ukradnie,chocby nawet klocka kuzynowi i to tez jest kradziez,ale nitk z tego nie robi afery i nie roztrzasa tego ani nie robi z tego problemu filozoficzno egzystencjalnego...

Kazdy czasem robi cos glupiego. Grunt to wyciagac nauke z bledow. A teraz idz i nie grzesz wiecej 🖐️

Gość DodaElektroda
A to co piszecie typu pomóc matce w kuchni czy daj bezdomnegu 10 zeta to bzdura! I tak się powinno pomagać ludziom!!!! Te czyny nie zmienią faktu, że chłopak jest ZŁODZIEJEM. Na drugi raz ukradnie babci torebkę z rentą i pójdzie skopać ogródek ojcu bo będzie miał wyrzuty sumienia. TAKIE SRANIE W BANIE. ALBO KOLEŚ MA JAJA I POTRAFI SIĘ PRZYZNAĆ, ALBO NIECH ROŚNIE Z NIEGO ZŁODZIEJ. Póki co Wy namawiacie go do tego drugiego.