Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mi...21

poradzcie, pomóżcie...

Polecane posty

Gość mała mi...21

witam, na wewnętrznej części uda ( niedaleko krocza- jednak jest to na nodze) zrobiłam mi sie taka gulka jakby z ropą ( tak wyglada i boli) jest ona dosyc duza i czuć że to jest pod skórą ale na skórze też zrobił sie obrzęk taki lekko siny... co to może być ... może któraś miała coś podobnego... martwie si ebo juz mam to jakiś czas... jestem tak zabiegana że nie wybralam sie jeszcze do lekarza- do jakiego powinnam iśc jak myślicie?? dzieki za odpowiedzi

Gość loook
dermatolog. bez skierowanie ale sa koleiki. wiec do rodzinnego

Gość mała mi...21
dzieki z aodpowiedz

Gość bo ja nie wiem
ja mam to samo i w tym samym miejscu. Wyszło mi jakiś rok temu, ropę wycisnęłam ale pozostał siny brzydki ślad, najgorsze jest to, że od czasu do czasu wszystko sie odnawia i wycieka mi z tego ropa z krwią. Jak wrócisz od lekarza to daj znać, co powiedział, bo ja nie mam pojęcia dlaczego to się nie goi, tylko tak paskudzi, dzięki.

To może być wrzód.Brzmi strasznie ale tak nie ejst.Wrzodami zajmuje się chirurg! muśisz mieć skierowanie do niego od rodzinnego.To on zdecyduje co dalej tzn albo zostanie tak jak jest i przepisze maści lub wytnie(nie boli! dadzą znieczulenie) później będziesz smarowała maścią i bedzie wsyztsko wporządku.