Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goopiazemnie

pomóżcie prosze źle rozpoczełam opakowanie tabletek pomocy

Polecane posty

Gość goopiazemnie

Przepraszam juz jestem na własciwym forum. Zamiast rozpocząc opakowanie od tabletki nr 1 rozpoczęlam od 6. Wiem, że źle zrobiłam, wyłącym mi sie mózg zakochalam sie jakgłoopia. Co robić?? Brać dalej. Zmyliło mnie opakwanie i pokrowiec od lekarki. Nie wiem czemu nie rozpoczęłam od tabletki nr 1 z napisem start. Prosze pomózcie nie kpijcie za bardzo bo wiem ze zrobiłam straszną głupotę.

Gość moj pies z pewnoscia ma
napisalam juz ze nic sie nie stalo jesli zazylas ja w pierwszym dniu okresu, jak przyjdzie kolej na tabletke nr szesc to wezmiesz ta z nr 1

Gość goopiazemnie
naprawdę?? dziękuje ci nie przeczytałam bo ktoś usunął temat mozesz mi napisac cos więcej? chyba cie ozłocę

Gość goopiazemnie
cyztam i ponawiam proszę

a jakie to tabletki? w większości nie ma różnicy od której zaczniesz... ale po twoim tekście że nie od \"1 start\" a od \"6\" zaczęłaś, to to pewnie novynette? ;) jak tak, to łykaj jak chcesz, wszystkie mają ten sam skład. i nie rób oo zamiast u/ó, bo źle się robi, jak czyta :P

Ja mam Rigevidon zaczynam od dzis:) nie wiedzialam ze wogole jest roznica w braniu w kolejnosci czy to co mam ja tez mozna zarzywac jak sie chce?

przy np. tabletkach dwu albo trójfazowych jest różnica, bo tabletki mają różne proporcje hormonów. w tabletkach jednofazowych - czyli w większości tabletek - nie ma to znaczenia, bo tabletki w opakowaniu niczym się nie różnią, wszelki numerki i strzałki są dla wygody biorącej.