Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytrzymaja

nie wytrzymalam - wyszlam z domu i zostawilam meza z dzieckiem!

Polecane posty

Gość nie wytrzymaja

Mialam dosyc narzekania. Maz w oczy powiedzial ze gdyby on byl w domu i nie pracowal wszytko zrobilby lepiej. Kurde no ludzie piore gotuje sprzatam, zajmuje sie dzieckiem 2 miesiecznym, robie zakupya ten BOSS pracuje.. Dzis tak sie wkurzylam ze wyszlam z domu na 4 godziny. Zostawilam odciagniety pokarm.. Chcialam pokazac chamowi jak to fajnie.. ze dziecko tez moze zmeczyc. I wlasnie wrocilam. maz nosi mala, przewija . Powiedzial ze ja zostawilam i ze teraz odbierze mi dziecko. Ja chcialam wyjsc tylko na te kilka godzin a on tak sie wkurzyl. Poza tym mam okropne wyrzuty sumienia ze zostawilam corunie z tym glupkiem. Wiem ze caly czas lezala w bujaczku on ja tylko nosil jak plakala. Czuje sie okropnie:(

Gość skad Wy bierzecie tych mezow
???????????????????????????

Gość nie wytrzymaja
poza tym teraz zadzwonila jego matka i stwierdzila "co z Ciebie za matka jak zostawilas dziecko" na boga ja nie zostawilam przeciez dziecka samego.. powiedzialam ze niezle musi miec zdanie o synalku skoro uwaza ze zostawic dziecko z ojcem to tak jakby zostawic je samo.. poiedzialam zeby sie nie wpieprzala w nie swoje zycie ona rzucila sluchawke

Gość nie wytrzymaja
mialo byc" co z ciebie za matka jak zostawilas dziecko samo"

Gość nie przejmuj się
to napewno nerwy,wkurzył sie ale przejdzie mu,moze córka dała mu w kośc a on nie umie się przyznac że faktycznie nie jest tak łatwo ja mu się wydawało.Większośc facetów myśłi ze siedzenie w domu z dzieckiem to żadna robota tylko sami nie przystali by na takie warunki bo to ciężka praca.Nie daj się ponieśc emocjom,niech dudra,nie zwracaj na to uwagi,przejdzie mu.

Gość moim zdaniem.....
bardzo dobrze zrobilas niech zobaczy jak to jest gotowac sprzatac i jeszcze dziecko na glowie.powiedz mu nastepnym razem jak bedzie mu sie nie podobac zrobisz tak sama .niech sie nei skarzy mamusi bo to doroslemu facetowi nie przypada!!!.jak dziecko nieco dorosnie daj je do przedszkola lub mamy a ty idz do pracy.Pozdrawiam

Gość moim zdaniem.....
i matka zawsze bedzie synka swojego bronic wiec przyzwyczaic sie musisz do glupich komentarzy tesciowej .oczywiscie ze nei zostawilas dziecka nei daj sobie wmowic takich bzdur dziecko zostalo z ojcem a nie samo!!

Gość planunicestwienia
Może Ci nagwizdać! Dobrze zrobiłaś, a najlepiej się rozwiedź z debilem.

Gość nie przejmuj się
a wogóle potem mu powiedz,że nie życzysz sobie żeby informował swoją matkę o wszystkim bo nie ma 5 lat a jak mu brakuje mamusi to mógł nie zakładac rodziny,mamin synek i ze nie życzysz sobie uwag z jej strony bo gówno jej do tego,Ty jesteś dorosła a ona moze sobie sprawdzac ale wyniki badań czy ma w normie.Nie daj sobie zeby Ci wyszli na głowe.

Gość skad Wy bierzecie tych mezow
Ale tu nie dziecko i Twoje wyjscie sa problemem, prawda? To tylko wierzcholek gory lodowej?

Gość nie wytrzymaja
niezle sie wkurzyl .. wlasnie mi powiedzial ze bezrobotnej sad dziecka nie zostawi:O debil jeden

Gość nie przejmuj się
I to nie Ty jesteś zła tylko on nie dorósł,matko jak mnie wkur...... takie chłopy co to lecą do mamusi się poskarżyc.Zacznij go traktowac jak gówniarza jak taki jest i jeszcze nie raz bym wyszła z domu i go zostawiła,niech poczuje też że jest ojcem.

o qrna, parę dni temu wyszłam za mąż i już się boję takich akcji.. współczuję :-O

Gość nie przejmuj się
Wiesz co moze Cię cmoknąc,Ty wychowujesz dziecko i żaden są d mu dziecka nie przyzna,będzie płacił alimenty i na dziecko i na Ciebie bo Ty nie pracujesz nie z własnego wyboru tylko masz małe dziecko,powiedz mu że takie pierdoły to się moze skarżyc do cycka mamy.

Gość nie przejmuj się
i nie daj się zastraszyc bo jak teraz mu pokażesz,że się boisz to będzie Cię gnębił ,walcz jego bronią,wiesz jak to jest-kto mieczem wojuje od miecza ginie,powiedz mu ze Ty mozesz iśc na policję i powiedziec że sie znęca nad Tobą psychicznie a to jest karalne.

Gość można sie
załamać-nad niektórymi facetami.dramat.jedz na urlop bez chama-najlepiej zeby sie sam zajął dzieckiem-ale skoro karmisz to chyba nierealne. faja durna z niego.tez jestem bezrobotna, mam niepełnosprawne dziecko i nigdy nie usłyszałam od męża,że nic nie robię-wręcz przeciwnie.jedno dziecko=jeden etat pracy. Ja mam dwójkę=trzy etaty (bo chora) i padam na mordę. wkur*** mnie jak tak facet pier**

musiałby twoją winę wykazać żeby się rozwodzić w ten sposób. a nie da rady więc uświadom go, że w pl najgorsza matka jest dla sądu lepsza niż najlepszy ojciec bo chyba tego nie wie:) no i alimenty dla ciebie oraz dziecka też dostaniecie - zastrasza cię.. cwaniaczek - prawo jest po twojej stronie - jaksię postarasz, to nawet nie kłamiąc czy ściemniając możesz mu prawa rodz. ograniczyć lub odebrać - wiem, ze to podłe, ale taka możliwośc jest - wystarczy odpowiednio przedstawić fakty - np to, ze dzieckiem zajmuje się wyłącznie kiedy ty go zmusisz, a z własnej woli nie wykazuje chęci.. jeśłi masz swiadkow którzy potwierdzą, to on będzie miał kłopoty nie ty..

Gość nie przejmuj się
samanta MA RACJĘ,TAK TO WŁAŚNIE WYGLĄDA,A JAK BYŚ TERAZ POSŻŁA NA POLICJĘ i powiedziała jak Cię traktuje i że Cię zastrasza to sprawa od razu trafia do prokuratora i go ścigają,bo to jest karalne a ostatnio w Polsce znęcanie sie psychiczne jest bardzo wzięte pod prawo i dostają ludzie wyroki i moze Ci skoczyc.

pokaż debilowi kto tu rządzi- skoro nic nie robisz to przestan sprzatac gotowac i inne ( oczywiscie dzidziusiem sie zajmuj) wszystko inne olej!

Gość nie przejmuj się
dokładnie tak,wtedy zobaczy co to jest nic nie robienie,nie daj się,traktuj go teraz jak gnoja

znęcanie psych też trzeba udowodnic, ale nie ma opcji żeby się nie dało tego zrobić:) ja bym tak ostro na razie nie reagowała, ale uświadomić cwaniaczka że się grubo myli można ;)