Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka1988

Czy to możliwe ze jestem w ciąży? PILNE!!!

Polecane posty

Czesc! Mam do Was pytanie. W sobote piesciłam się z moim chłopakiem, ja mu siedziałam na kolankach w majtkach i on tez był w majtach ocieralam się o niego, ale zanim mial orgazm to powiedział dosyc, wiec zszedłam i juz dalej nic nie było. Czy jest ryzyko ciązy? Czy mozliwe aby wypłynąl z jego penisa ten płyn przedejakulacyjny? PROSZĘ O RZETELNĄ ODPOWIEDZ. Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!!

Gość no ciekawe
Grunt, że zszedłaś :-) Dziewczyno, byliście w gaciach i boisz się ciąży???

No tak, bo te plemiczki z tego płynu przedejakulacyjnego mogą przeniknąć przez majteczki cio? To możliwe? Dotąd wierzyłam ze mało prawdopodobne, ale naczytałam sie tyle postów na ten temat ze mam mętlik w głowie. Chce rzetelnej opdpowiedzi.

Gość klauducha
Nie ma ryzyka ciąży ! mozesz spac spokojnie :) :(

Gość no ciekawe
Dziewczyno nie panikuj. No niby jakim cudem przez Twoje gatki i jego gatki..... :-D

Nio to tak łatwo powiedzieć... Hmm ja juz się tyle naczytałam o tym. A przed tym było wsysko ok. To czyli mowicie ze nic z tego nie bedzie? Wiem ze to było ryzykowne, ale podniecenie wzielo gore, tym bardziej ze dawno sie z nim nie widziałam (jest we wojsku). BU!

Mi sie wydaje ze moga się przedostać, bo material ma hmm takie dziurki! A czy ktoraś z Was zaszła w ciążę przez petting?

głupia jesteś jak nie wiem... plemniki na powietrzu żyją krótko, nawet pewnie nie zdążyły Cie zauważyć jak nie wiesz skąd sie biorą dziedzi to sie nie ocieraj o kutasy

Gość kurkaaa wodna
ty malutka idź lepiej książki poczytaj a nie o kutasy sie ocierasz... matko kochana- takich banałów to ja już dawno nie czytałam Horror. Twój poziom wyedukowania w tej dziedzinie tylko źle świadczy o naszym szkolnictwie. Ja jak zaczynałam współżycie to pierwsze co to dowiedziałam się o formach zabezpieczania przed ciążą!