Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pour le

ZLA Miesiaczka

Polecane posty

Gość pour le

mam zmartwienie bo zazwyczaj mam regularne miesiaczki a teraz nie minelo 17 dni od poprzedniej i znow mam boje sie ze to moze cos zlego

Gość pour le
pomocy boje sie

czesc dziewczyny! mam maly problem z okresem i jesli ktorejs z was przydazylo sie cos podobnego to prosze piszcie! ale moze od poczatku 5 lipca kochalam sie ze swoim facetem i tego dnia zsunela nam sie gumka ale nie skonczyl we mnie okres dostalam 21 lipca tak jak powinnam dostac tyle tylko ze trwal az do 1 sierpnia i byl bardzo skapiutki i brazowo-sluzowaty! ;( jeszcze nigdy takiego nie mialam wiec pomyslalam ze moze zaszlam w ciaze zrobilam wiec test 3 sierpnia i wyszedl negatywny 1 sierpnia okres sie skonczy a 5 zauwazylam znow takie same plamienia i trwaja nadal wiec juz nie wiem co jest grane!?? ;( bylam u ginekologa sie zarejestrowac i mam wizyte dopiro 27 wiec bardzo mnie to wszystko martwi! dodam jeszcze ze nie biore zadnych tabletek, jak myslicie co to moze byc? czy moze to byc oznaka ciazy? z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam serdecznie!!

pour le a jaki masz teraz okres? normalny czy moze taki jak ja?

Gość pour le
jak narazie normalny ale co mi sie stalo to nie wiem

radze ci udac sie do gina ja juz bym chetnie do niego poszla tylko ze musze poczekac niestety do 27 ;(

Gość pour le
no wiesz ale ja nie wspolzylam to nie wiem czy sie martwic no moze to taki jeden wystepek nie mam pojecia

mimo wszystko poszlabym na twoim miejscu do ginekologa i poiwedziala o tym wystepku ja jak nigdy wczesniej nie moge doczekac sie wizyty choc zazwyczaj nie znosze chodzic na badania pozdrawiam

Gość ja tez*
ja dostalam o tydzien za wczesnie,choc od dawna mam regularny,a do tego bardzo mocny+skrzepy-nie wiem czego to moze byc oznaka ale z tego co rozmawialam z moimi to niektore tez tak maja-ja przy okazji spytam mojego gina dlaczego tak jest,ale moze ktos wie?